Gimnàstica

Dues medalles de plata a la 1a fase de la Copa Catalana

Club Gimnàstica Vilanova Vilanova i la Geltrú 12-02-2020 17:40 Lectures 630
BASE 1-2-3 del Club Gimnàstica Vilanova. Eix

BASE 1-2-3 del Club Gimnàstica Vilanova. Eix

El passat cap de setmana es va celebrar a Hostalets de Balenyà la 1a. Fase de la Copa Catalana 2020 en categoria Base 1-2-3 i Escolar D.

En categoria Base 3P la Kate Serrano aconsegueix la medalla de plata a la classificació general absoluta, sent primera en els aparells de Terra i Barra.

En aquesta mateixa categoria la Ruth Abad va concloure en 8a. posició a la general, 2a a Barra i 4a a Salt.

En categoria Base 3M la Lara Dodds aconsegueix la 4a. posició a la General absoluta amb una 1a. posició a Terra. En aquesta mateixa categoria la Alanis Poján finalitza en 36a. posició d'entre 107 gimnastes, sent Terra el seu millor aparell.

En categoria Base 2G Omaima Salami conclou 50a.posició i Rita Caballero 78a. de 121 participants.

En categoria Base 1G la Greta Jasanada s'emporta la medalla de plata a la General Absoluta amb la 1a. plaça a Paral·leles i la 2a. a Barra.

En categoria Base 1P la Gala Martínez que competia per 1a. vegada aconsegueix la 4a. posició a la classificació General Absoluta, destacant a Terra i Salt.

En categoria Escolar DP Coral López conclou en 4a. posició, sent Terra i Barra els seus millors aparells, Ingrid Pecellín és 20a. destacant a Paral·leles i Marina Bredín finalitza en 60a. posició de 121 gimnastes quedant per equips en 6a. posició a la General.

En categoria Escolars DG, Jodie Burgess conclou en 17a. posició, destacant a Salt i Paral·leles i Georgina Pavón és 27a. a la General Absoluta.

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No