La part positiva, els tres punts

Amb aquest triomf davant el penúltim classificat l’equip sitgetà ja és cinquè a la taula a tres punts del play-off

CPS Sitges – CD Reus Ploms. @hoqueisitges

CPS Sitges 4 – CD Reus Ploms 3

El CPS Sitges es va fer amb el triomf amb masses dificultats davant el penúltim classificat, el Reus Ploms, l’equip sitgetà que venia de guanyar a la pista del Igualada no es va trobar còmode en cap moment, patint més del esperat, l’equip reusenc malgrat la gran diferencia tan tècnicament com en punts de l’equip de Carles Busquets van saber jugar, estant sempre dins del partit fent suar tinta al Sitges per acabar certificant la victòria final.

Des del primer instant de l’inici es va poder veure que no seria un camí fàcil, els dos gols de Sergi Sabater, un de penal va servir per arribar al descans  amb un ajustat 2 a 1.

La represa va seguir amb la mateixa tònica, al minut 28 Gerard Camarasa en una bona jugada d’atac feia el 3 a 1 tot i això amb molta voluntat el visitants tornaven a entrar al partit amb el seu gol, el 2-3, Ferran Ortolls al 36 tornava a posar diferencies amb el 4-2, al CPS Sitges li faltava més ritme al seu joc, a la vegada que tot i que intentava circular amb velocitat donava la sensació que jugaven amb fre posat, a manca de dos minuts per la fi posaven el 4-3 i sobretot en els darrers minuts van jugar amb el  porter-jugador, amb potser masses nervis i amb molta emoció s’arribava al final, respirant l’equip sitgetà ja que s´havien sumat els tres punts malgrat tot.

L’alineació

Per aquest compromís el tècnic del CPS Sitges contava amb aquest cinquè inicial: Montoya, Ortoll, Sabater, Biel i Raven, després van sortir Gerard Camarasa, Isaac, Muntané i Rubèn.

El primer equip del CP Subur Sitges es desplaça aquest diumenge a la pista del segon classificat, el Reus Esportiu, dels 18 partits jugats ha guanyat 12, empatant 3 i perdent 3, amb 78 gols a favor i 53 encaixats. L’hora d’inici les 20 hores.

Resultats dels partits de la propera jornada: 8 i 9 de febrer de 2020

Els resultats dels partits, dels equips del CPS Sitges, a la jornada del 8 i 9 de febrer de 2020, van ser els següents:

Dissabte, 8 de febrer de 2020

– Partits jugat com a local (al pavelló de Pins Vens):

Junior: CP Sitges “baixens.com” 6 – UE Horta B 2. (Lliga “Copa Catalana”)

Sènior A: CPS Sitges “New Ricky’s” 4 – CN Reus Ploms 3. (Lliga de 1ª Catalana: 19ª jornada)

Sènior B: CPS Sitges “regarsa.com” 2 – CHP Amposta 1. (Lliga de 2ª Catalana: 19ª jornada)

– Partits jugats com a visitant:

Prebenjamí-comarcal: CP Monjos – CPS Sitges. (Lliga Comarcal)

Aleví: CP Calafell B 8 – CPS Sitges “atebion.es” 9. (Lliga “Copa Federació”)

Diumenge, 9 de febrer de 2020

Benjamí: CE Noia A 7 – CPS Sitges “baixens.com” 4. (Lliga “Campionat de Barcelona”)

La resta d’equips tenien jornada de descans.