Natació

El relleu masculí del 2008 campió de Catalunya

Luca Hoek i Mark Kramskoy bronze en les proves combinades

Mark Kramskoy seleccionat per a representar Catalunya al Campionat d’Espanya per Comunitats a Oviedo

CN Sitges Sitges 13-02-2020 11:19 Lectures 367
L'equip masculí. Eix

L'equip masculí. Eix

Campionat de Catalunya Aleví d’hivern (Manresa, 7-9 de Febrer)

El passat cap de setmana, 8 nedadors de l’equip Aleví del Club van participar al Campionat de Catalunya Aleví a Manresa. L’equip va disputar, durant els 3 dies de campionat, un total de 30 proves individuals i un relleu.

El Mark Kramskoy i en Nil Huete van nedar les proves combinades, una nova modalitat que consisteix en nedar el 400 lliures, 200 estils, 50 esquena subaquàtic, i el 100 i el 200 d’un mateix estil, en aquest cas la braça en Mark i l’esquena en Nil. L’Ona Portillo i l’Àfrica Garcia també van disputar la modalitat combinada, amb el 400 lliures, 200 estils, 50 subaquàtic i el 100 papallona per l’Ona i el 100 braça l’Àfrica. També, l’Oliver Roch, Luca Hoek, Jan Altés i Jan García van nedar el 200 lliures, 200 estils i el 50 subaquàtic, a més del relleu (100+75+50+25).

Els resultats de tots els nedadors van ser immillorables, i a part de millorar tots ells en tots els seus registres personals en les proves que van nedar, es van aconseguir grans èxits individuals i de grup.

En Luca Hoek va aconseguir la medalla de bronze en la modalitat de proves combinades de l’any 2008, i en Jan García i l’Oliver Roch van aconseguir diplomes per la seva classificació final. També l’Ona Portillo va aconseguir un merescut diploma, a més de fer la 5a millor marca del campionat en els 100 papallona.

El relleu del 2008 masculí va aconseguir la medalla d’or en una prova que van dominar de principi a fi, amb més de 7 segons de diferència respecte al segon classificat. I en Mark Kramskoy, que va aconseguir la medalla de bronze en la modalitat combinada amb especialitat de braça, 2 nous rècords del club de la seva edat, i a més a més, ha estat seleccionat per formar equip amb la selecció catalana per representar Catalunya en el proper Campionat d’Espanya per Comunitats que es disputarà a Oviedo els propers 28, 29 de Febrer i 1 de Març.

 

7a Etapa del Circuit Català de Trofeus Màster
Prat de Llobregat, 8 de Febrer

Nova jornada de lliga de l’equip Màster del Club, que enguany va desplaçar-se fins al Prat de Llobregat per continuar amb les seves aspiracions de mantenir els llocs capdavanters de la classificació general de clubs.

En total, van ser 5 els nedadors que van nedar un total de 13 proves individuals. De tots ells, va destacar l’actuació de Mar Marzo, amb una gran marca personal en els 800 lliures que l’acosta a l’actual Rècord de Catalunya de la seva categoria, i que a més, va aconseguir millorar el rècord del club en els 200 i 800 lliures, també en Jordi Carrillo, amb nova millor marca personal i rècord del club en els 800 lliures, i finalment en Raúl Roch, que va aconseguir tants rècords com proves va disputar. En les 5 proves de 100 en que va competir, va aconseguir rebaixar les actuals marques rècord que fins al moment eren vigents. Una gran actuació que va anar acompanyada per la bona actuació d’Elena Palau i Anthony Llewellyn, amb millors marques personals.

Després d’aquesta 7a jornada de competició, l’equip aconsegueix l’objectiu de mantenir-se en la 2a plaça de la classificació, formada per més de 50 clubs, i buscaran mantenir aqueta dinàmica positiva en els següents desplaçaments, sempre complicats, com són les piscines de Salt i de l’INEF de Lleida.

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No