Judo

Irene Romero i Eloi Llosas campions de Catalunya

Els judoques de l'escola de Judo Olèrdola. Eix

El passat dia 15 de febrer el Club Judo Olèrdola es va desplaçar fins a Falset per a participar al Campionat de Catalunya de Judo Infantil i Cadet 2020.

En la categoria cadet van participar Irene Romero i Eloi Llosas que es van proclamar Campions de Catalunya en guanyar tots els seus combats i classificant-se la Irene en primera posició i l’Eloi en segona posició del rànquing català cadet.

D’altra banda la Infantil Alba Lara es penjava el bronze posicionant-se segona de rànquing català infantil.