Ensopeguen amb la mateixa pedra

L’equip sitgetà juga uns dels pitjors partits al Municipal d’Aiguadolç davant un Òdena que en els dos enfrontaments li ha fet 8 gols a l’equip de Dani Pujol

CF Sitges-Suburense 0 – C.E. Òdena 3

Segona derrota consecutiva al Municipal d’Aiguadolç del Sitges Suburense en aquest cas davant l’Òdena, l’equip de Dani Pujol llançava el partit a la primera part amb un parell de regals i fins i tot amb el 0-2 errava un penal, a la segona part és cert que es millorava però va mancar millor definició, una derrota poc entendible ja que l’equip sitgetà que sempre competeix fins el darrer sospir en aquest es va mostrar molt tou i molt i poc intens tot i jugar davant el segon classificat.

Un mal serveix del porter del Sitges-Suburense Ivan donant la pilota a un contrari serveix per que els de l’Anoia es posin per davant amb gol de Carlos Novoa al primer quart d’hora el 0-1, nou minuts més tard en un altre regal en defensa l’Òdena ampliava l’avantatge amb gol de Xavi Valls el 0-2, va poder escurçar diferencies l’equip sitgetà, en un penal que li feien a Viñola al minut 39  però ell mateix errava la pena màxima, el tercer deixava tot sentenciat abans del descans al minut 44 amb gol de nou de Xavi Valls.

A la segona part l’equip donava un pas endavant però de poc va servir a l’equip en aquesta fase va voler però no va poder mentre l’Òdena sense fer res de l’altre món s’emportava els tres punts.

L’alineació

CF Sitges-Suburense: Ivan Vendrell, Rafa, Eric Furró (Raul Peiró 60) Marc Martínez, (Bruno 46) Xavi Rodríguez, Guillem Viñola, (Carlos Guerrero 46) Joal Linares, (Guerrero 46) Jorge Ayala, (Cruselles 46) Guillem Garcia, Jano Ramos i Marc Prat.

El diumenge després de Carnaval l’equip se la juga al camp del Piera en partit amb inici a les 12 hores.