El Patí Vilanova masculí surt golejat de Manlleu

Un Manlleu molt superior ha sentenciat el partit en els deu primers minuts

Imatge d'arxiu. Fabio Fernández

CP MANLLEU EMBOTITS SOLA 8 - CP VILANOVA 2

El C.P. Manlleu ha derrotat al Patí Vilanova per 8 gols a 2 en el partit corresponent a la jornada 14 de l’OK Lliga Plata Grup Nord, disputat aquesta nit de divendres de Carnaval al Pavelló Municipal de Manlleu.

Res a dir de la victòria d’un Manlleu que és un equip molt jove, amb gran qualitat com ho demostren els títols en categories de base (juvenils i júniors) en els darrers anys, amb molta força física, jugant sempre al límit i bregats en mil batalles. El Patí tenia poc a perdre (era normal  la derrota) i molt a guanyar i avui els ha faltat intensitat davant un contrincant molt motivat.

El Manlleu ha sortit disposat a no trobar-se amb sorpreses i abans del minut 5 ja portava dos gols en el seu marcador obra de Roc Pujadas. Una targeta blava a Aguilar, desprès de que Jordi Esteva demanés un temps mort per intentar frenar l’allau local, no ha estat transformada  però el Manlleu jugant amb superioritat ha ampliat el marcador de nou de la ma de Roc Pujadas.

Sobre el minut 10 les protestes vilanovines als arbitres han fet que ensenyessin una amonestació a Garrido i un altra al capità Muntané que ha vist la targeta blava. De nou Roc Pujadas ha tornat a marcar pel Manlleu. Però la sangria no s’ha aturat i ara el germà del Roc feia el cinquè al minut 17. A partir d’ aquí s’ha estabilitzat el partit i el Vilanova primer per part d’Aguilar, i desprès de Garrido al transformar un penal han escurçat diferències, arribant-se al descans amb aquesta clara avantatge osonenca i amb 2 faltes pels locals i 7 del Patí.

La segona part ha començat similar a la primera amb un gol local en els primers minuts. El marcador no s’ha mogut fins al minut 17 en transformar Navarro la falta directa acumulativa, i B. Pujadas ha fet el vuitè i definitiu a cinc minuts pel final al que s’ha arribat amb 5 faltes del Manlleu i 12 del Patí.

Dels arbitres, sense  influïr directament en el resultat, si que cal esmentar les queixes vilanovines de no emprar la mateixa vara de mesurar.  Dues targetes blaves i dues amonestacions abans pràcticament dels 10 minuts contra el Patí. Com a curiositat sembla que un lapsus federatiu no ha enviat el col.legiat de crono.

Ara dissabte el derbi davant el Vilafranca a Les Casernes

Pista.- Pavelló Municipal Manlleu

C.P. MANLLEU EMBOTITS SOLA.- Arcas, Bigas, Navarro, Roc Pujadas, Molas (cinc inicial) M. Pujadas, B. Pujadas, S. Teixidó, Ramírez

C.P. VILANOVA .- Pol Ferrer, Garrido, Muntané, Aguilar, Bocchi (cinc inicial) Vergés,  Vilches, Pérez, La Laguna.

ARBITRES: Srs. X. Buxeda i A. Puig

GOLS: 1A PART; 1-0 R. Pujades (als 24 segons); 2-0 R. Pujades (min 4); 3-0 Pujadas (min 8), 4-0 R. Pujadas (min 12); 5-0 B. Pujadas (min 17); 5-1 Aguilar (min 19); 5-2 Garrido de penal (min21). 2A PART; 6-2 Navarro (min 3); 7-2 Navarro de FDA (min18); 8-2 B. Pujadas (m20)