Hoquei patins

Empat del Patí Vilafranca que poc a poc l’acosta a la zona de dalt

Adrián Candamio va ser el protagonista vilafranquí amb dos gols . Dídac Berlanga

Digittecnic CP Vilafranca 2 - CE Arenys de Munt 2

El Digittecnic CP Vilafranca i l’Arenys van diputar un partit molt emocionant i elèctric, que va fer vibrar d’allò més els aficionats a l’hoquei. El partit va acabar igual que el partit d’anada a la població meresmenca, però el joc va ser més vistós, on el Patí va remuntar un zero a dos en contra i va empatar el partit a dos.

Els homes de Toni Porta, va sortir a la pista molt concentrats, i els primers minuts van ser un atac i gol dels vilafranquins, amb arribades a l’interior de l’àrea visitant, però cap de les boles va voler entrar. El tècnic vilafranquí va començar a moure la banqueta, i els de la Capital del Vi, van començar a intentar ocasions amb xuts de mitja distancia, però la defensa arenyenca o el porter feien que cap bola anés dins la porteria visitant. Quan quedaven onze minuts pel descans, l’Arenys va marcar el primer gol del partit. El Vilafranca no es va donar per vençut, però amb el marcador de 0 a 1 es va arribar al descans.

A la represa, l’Arenys va sortir més consistent en atac, i als cinc minuts, va fer el seu segon gol de contraatac. Els penedesencs tenien feina, per remuntar aquest marcador advers, i més quan Roger Martí, no va poder aprofitar un penal a favor del Patí. Però en dos minuts, Adrián Candamio va fer l’empat a dos. El primer gol el va marcar de penal en el minut catorze, i en el minut dotze, va fer el segon de penal. El Digittecnic havia empatat un partit que tenia molt difícil. Va saber aguantar, i fins i tot David Arellano va aturar una falta directa a l’Arenys a manca de quatre minuts. Uns minuts molt emocionants, on fins i tot, a manca de segons, Adrián Candamio va tenir un u contra u davant el porter, però el seu xut va sortir fregant el pal dret del porter, el que podía haver sigut el gol definitiu del Digittecnic, però amb les taules a dos, es va acabar el partit.

Ara el proper partit del Digittecnic, serà a Vilanova dissabte que ve, en el derbi intercomarcal de la Vegueria Penedès, on s’espera un partit molt emocionant i vibrant.

CP VILAFRANCA: Arellano, Vázquez, Ribas, Aragonès i Villares –cinc inicial- E. Martí, R. Martí, Candamio

ARENYS: Garcia, Domenech, Morales Pérez i Francisco -cinc inicial- Gallardo, Borregán i Pérez

Resultats del 22 i 23 de febrer dels partits disputats pels equips del Club Patí Vilafranca