La ratxa d'imbatibilitat del sènior A es trenca contra en Casal Vilafranca

Cròniques dels partits disputats pels equips sitgetans aquest passat cap de setmana

Sènior A del CB Sitges. Eix

C.C. Tercera  masculí - fase regular – grup 03

Bàsquet Sitges “A”  77
Serra S.E. Casal Vilafranca Blanch  79

F.Albaladejo 11, H.Baiz, J.Bustos 6, O.Camprubi 18, R.Granados 2, N.Guillen 3, J.Mateo 5, M.Perez 20, A.Ruiz, V.Siriaco 1, A.Miguelsanz 11, M.Gosalvez, P.Cabezas, M.Mila.

Entrenador: Balta i Núria    Delegat: Pep Camprubí

Parcials :  31-17    14-23     15-19     17-20

La grada de Pins Vens, de gom a gom, sense cap seient vuit, no van poder veure continuar la ratxa d'imbatibilitat del Sènior A del CB Sitges.
Però sí que va poder veure un partit emocionant fins al darrer instant, un Casal completíssim en defensa, impossible d'aturar en atac, i un Sitges entregat en cos i ànima els 40 minuts per endur-se la victòria. L'èpica victòria dels sitgetans al partit d'anada a Vilafranca (76-79), anticipava un partit també èpic a Sitges. I així va ser.

La sortida immillorable dels locals, basada en una defensa intensíssima, recuperacions de pilotes i contraatacs, posava un espectacular 31-17 al final del primer quart. Però el Casal és un gran equip, amb molts recursos i ben dirigit. No va trigar a assentar-se a la pista i va endossar al Sitges un parcial de 14-23 al segon quart.

Un altre parcial desfavorable al tercer, 15-19, que eixugava l'avantatge del Sitges. El Casal estava pressionant molt en defensa i dominava el rebot. Controlava els contraatacs del Sitges, que tan bon resultat els havia donat al primer quart, i els locals s'encallaven en l'atac estàtic amb tirs desencertats en alguns casos i errors en cistelles que semblaven clares. Començava el darrer quart amb un ajustadíssim 60-59. El Casal es va mostrar encara més encertat de cara a cistella, i el Sitges no podia aturar l'allau de triples dels jugadors exteriors, ni els punts de joc interior dels pivots del Casal. Guanyar el partit començava a semblar missió impossible pels locals. Quan intentaven tancar la defensa, plovien triples. Ni la zona 2-3, ni la 1-3-1 funcionaven i s'havia de desmuntar ràpidament per no morir a meitat del quart. El Sitges aguantava per coratge i els ànims de l'afició. Els visitants es posaven sis punts amunt, 66-72 al minut 4. El Sitges retallava 70-72 dos minuts després. Tornava a posar-se 6 per sobre el casal 71-77 a menys de dos minuts del final. El Sitges pressionava tota la pista, apretava les dents, recuperava pilotes i dues cistelles d'en Bustos reduïen la diferència a 75-77. El Casal aprofitava llavors els riscos que suposa una defensa pressionant per anotar sota cistella. 75-79. Últim minut de joc. Mauro rep una falta. Dos tirs lliures. Dintre els dos. 77-79 amb 24 segons per jugar. Pilota pel Casal. Defensa a mort dels de Sitges, que recuperen la pilota a falta de 13 segons. El Casal pressiona la posada en joc de la pilota. Tot i això el Sitges aconsegueix posar-la dintre de la zona per forçar la pròrroga, arriba l'ajuda desesperada de la defensa que dificulta tant el llançament que la pilota no entra. Fi del partit.

El Sitges continua líder però ja no és l'imbatut. El Casal s'apropa a un partit. La lliga es posa d'allò més emocionant. Per sort pel Sitges, hi ha una bona notícia dins de la derrota. L’aceratge l'és favorable per un punt. Més igualtat impossible. Pràcticament cada partit serà una final fins al darrer partit de lliga, perquè la qualitat que han demostrat els de Vilafranca, fa preveure que no cediran cap partit a la present temporada.

Tot l'equip agraeix l'impressionant ambient viscut a la grada, i els suport del sitgetans. Malgrat el resultat, però el partit va ser una festa.

Cal destacar el completíssim partit del Mauro, amb 20 punts i 9 rebots i 29 de valoració. L'Oriol va fer 18 punts i 8 rebots, en Fer 11 punts 8 rebots i l'Àngel 11 punts i 4 rebots.

Proper cap de setmana, dissabte dia 29 de febrer a les 17:45 hores desplaçament a la pista del C.B. Navàs “B”. Complicadíssim partit a la pista del quart classificat, la millor defensa de la lliga. Ànims Sitges.

C.T. Sènior B masculí - fase previa – grup 01

Bàsquet Sitges “B”    77
Vilanova del Camí B.C. Endavant  39

Trinchan 17, Nogales, Romero 7, Villar 7, Sánchez 12, Marcet, Piñero 30, Porras 4, Vicente, Almirall, Vellet.

Entrenador: Galdric Bover

Parcials :  26-8  13-5    11-15      27-11

El Bàsquet Sitges aconsegueix una victòria còmode el dissabte de Carnaval.

La diferència en la classificació es va veure reflectida ja al primer temps on els sitgetans, amb bones defenses i un joc ràpid en atac, aconseguien distanciar-se en el marcador, 26-8. En el segon període la tònica va ser la mateixa i s’arribava al descans amb un avantatge de vint-i-sis punts, 39-13.

A la represa els del Garraf no van sortir amb la intensitat adequada i això ho van aprofitar bé els visitants que van retallar distàncies amb un parcial de 0-12, 39-25. Després del temps mort obligat, els sitgetans van reaccionar amb un parcial d’11-3. Els últims deu minuts també van ser de domini local per acabar ampliant l’avantatge fins al resultat final 77-39. Piñero amb 30 punts (8 triples) i Trinchan amb 17 punts, van ser els jugadors més destacats del Sitges.

El proper diumenge dia 1 de març a les 11:00 hores, el Bàsquet Sitges visitarà la pista del Bàsquet Canyelles - Esportxtothom, primer classificat. Partit clau per seguir aspirant a les primeres posicions del grup. Ànims Sitges.

C.C. Sots 21 masculí – nivell A-1 – primera fase – grup 02

Bàsquet Sitges     55
Bàsquet Molins     58

M Anoro 12, M.Emde 11, F.Merino 9, A.Miguelsanz 14, M.Mila 3, Y.Pedroso 3, N.Simon,  A.Polo 2, M.Bernat 1. O.Lopez.

Entrenador: Rubèn Iglesias    Delegat: Sergi Gandia

Parcials :  15-19    12-12    15-14     13-13

Pròxim partit, dissabte 7 de març a les 19:30 hores, inici de la segona fase, a Pins Vens davant del A. Bàsquet Bufalà.

C.C. Junior “A”  masculí – nivell A – fase previa – grup 01

Basquet Sitges “A”     94
C.B. Castellbisbal      45

B.Andres, D.Arjona 9, N.Bellmonte 13, A.Bielsa, M.Bielsa 13, P.Cabezas 26, M.Gosalvez, D.Hurtado 20, P.Masana 6, H.Mata, A.Valera 7, F.Sanchez, A.Polo.

Entrenador: Edu Piñero    Delegat: Xavier Masana

Parcials : 18-12     29-2       21-15  26-16

Partit jugat a Pins Vens dissabte a les 12:00 contra un rival de la part baixa de la classificació.

Primer quart, comencen a aparèixer símptomes del carnaval, poca intensitat a les dues bandes de la pista feia donar opcions als visitants a que podien lluitar i competir pel partit. Parcial de 18-12 en aquesta deu primers minuts. Segon quart i canvi de mentalitat, 10 minuts amb molta defensa i concentració propiciava un parcial de 29-2 i feia marxar al descans amb una diferencia al marcador molt amplia, 47-14, +33 pels sitgetans.

Pel que fa a la segona part, 20 minuts de tràmit que serveixen per continuar agafant confiança pels propers partits i poder acabar la lliga assolint l’objectiu marcat.

Pròxim partit diumenge 1 de març a les 12:30 a Sant Feliu de Llobregat contra el C.B. Santfeliuenc “C”.

C.T. Junior “B” masculí – nivell C1 – segona fase – grup 01

Bàsquet Sitges “B”

S.Alsina, M.Bernat, J.Bordonau, F.Javillonar, E.Lopez, L.Mayoral, O.Miro, M.Nieto, J.Plotnikou, A.Polo, F.Sanchez, E.Santervas, K.Ayouna, M.Rubí, M.López, Edgar, Alan

Entrenador: Jordi Mateo    Delegat: Aleix Ruiz

Jornada de Descans

Pròxim partit dissabte 29 de febrer a les 12:00 hores a Pins Vens contra Sarsa La Salle Manresa 2.

C.T. Cadet masculí promoció – nivell B2 – segona fase – grup 03

Bàsquet Sitges “A”

I.Andrés, B.Arnal, K.Ayouna, J.Cidad, A.Garcia, T.Horner, M.López, A.Milà, A,Moya, M.Rubi, P.Solto, X.Serrano, A.Vernon.

Entrenador: O.Camprubi    Delegat: A.Ibañez

Proper partit dissabte dia 29 de febrer a les 10:30 hores a Pins Vens, contra Serra S.E. Casal Vilafranca Negre.

C.T. Cadet masculí promoció – nivell C1 – segona fase – grup 02

L.Chimeno, D.Fernandez, J.Garrigo, I.Gimenez, L.Mayoral, O.Miro, J.Prat, B.Reinon, L.Serrano, P.Velasco, A.Wright, D.Ying.

Entrenador: Balta     Delegat: A.Molina

Proper partit dissabte dia 29 de febrer a les 12:00 hores a Pins Vens, contra Cial Godó - C.B. Igualada “C”

C.T. Infantil masculí promoció – nivell A1 – segona fase – grup 03

C.Alemany, M.Cañadas, J.Dolera, J.Gene, M.Guell, J.Jornet, B.Mateo, E.Mateo, A,Morales, V.Muñoz, J.Olivella, L.Varea.

Entrenador: Edu i M.Emde

Proper partit dissabte dia 29 de febrer a les 9:00 hores desplaçament a la pista del C.B. Granollers 2 – Mail Boxes etc.

C.T. Infantil masculí promoció – nivell C2 – segona fase – grup 03

D.Ayllon, M.de la Vega, M.Delgado, A.Dotor, M.Elias, G.Garcia, E.Joven, C.Sanchez, A.Sperduto, B.Zaragoza.

Entrenador: O.Camprubi     Delegat: A.Ibañez

Proper partit dissabte dia 29 de febrer a les 9:00 hores a Pins Vens, contra el Bàsquet
Samà Vilanova - IMC

C.T. Pre-infantil masculí promoció – nivell C1 – segona fase – grup 01

P.Ayllon, L,Cabezas, A.Fericgla, M.Gasull, D.Griffiths, I,Medjmadj, T.Montserrat, A.Olivier, G.Peraire, P.Revers, A.Serrano, D.Ying.

Entrenador: Galdric     Delegat : M.Granja

Proper partit dissabte dia 29 de febrer a les 10:30 hores a Pins Vens, contra el Bàsquet Molins.

C.T. Mini masculí promoció – nivell B2 – segona fase – grup 05

A.Batlle, M.Cabezas, D.Chimeno, E.de la Vega, H.Escabias, A.Ferrer, H.González, J.Jimenez, M.Luc, B.Moya, G.Rubi, F.Santervás, M.Valera, M.Valera.

Entrenador: M.Emde     Delegat : A.Molina

Proper partit dissabte dia 29 de febrer a les 10:30 hores a Pins Vens, contra el Engel & Völkers – C.B. Viladecans Vermell.

C.T. Pre-mini masculí promoció – nivell C2 – segona fase – grup 01

A.Almendros, A.Cardenete, V.Cejas, P.Escalera, D.Luc, M.Pinós, D.Plamadeala, J.Schofield, R.Suja, G.Tor, B.Vellet, E,Vidal.

Entrenador: A.Valera i A.Miguelsanz

Proper partit dissabte dia 29 de febrer a les 12:00 hores a Pins Vens, contra el Òdena Club Bàsquet

C.C. Sots 21femení – nivell B – fase regular – grup 01

Bàsquet Sitges – La Oca

B.Arrive, V.Carbonell, D.Granados, J.Luguera, G.Marcos, N.Midley, I.Perez, M.Prat, A.Rodriguez, B.Salvat, X.Santin, M.Mestres.

Entrenador: H.Baiz      Delegat: Maria Munné

El proper dissabte dia 29 de febrer a les 16:15 hores, a Pins Vens, contra el Club Nou Bàsquet Vilanova - AKO

C.C. Junior  femení – nivell A – primera fase – grup 02

Basquet Sitges

A.Albiol, E.Camprubi, B.Flores, A.Gonzalez, M.Granja, O.Gutierrez, M.Herrero, A.Jornet, C.Miro, M.Muntada, L.Nogal, M.Reigosa, V.Rial, L.Velasco, A.Pareja.

Entrenador: I.Vicente     Delegat: E.Aldehuela

El proper dissabte dia 29 de febrer a les 18:00 hores, a Pins Vens, contra el Bàsquet draft Gramenet Groc

C.T. Cadet femení promoció – nivell A2 – segona fase – grup 02

Bàsquet Sitges

M.Ayllon, C.Castellanos, L.Flores, L.Jimenez, J.Masana, A.Pareja, G.Ruiz, J.Sanchez, L.Serrano

Entrenador: Nuria Gil     Delegat: E.Camprubi

El proper dissabte dia 1 de març a les 10:30 hores, desplaçament a la pista del C.B. Esparreguera

C.T. Infantil femení promoció – nivell B2 – segona fase – grup 04

A.Arjona, A.Bermudez, A.Camprubi, V.Corts, A.Eguia, L.Ferreri, S.Horner, A.Sanchez, A.Simon, A.Subiranas, X.Vendrell, A.Vivancos.

Entrenador: A.Albiol i C.Miro

El proper dissabte dia 29 de febrer a les 10:30 hores, desplaçament a la pista de Sant Quirze Bàsquet Club.

C.T. Mini femení promoció – nivell C – primera fase – grup 09

K.Barguño, A.Ferre, S.Gil, R.Gil, M.Lopez, F.Milà, N.Prieto, I.Sanchez, L.Suja, M.Torres, T.Venturas,

Entrenador: B.Flores     Delegat: L.Velasco

El proper dissabte dia 29 de febrer a les 12:30 hores, desplaçament a la pista del S.A.
Súria.

C.T. Pre-mini femení promoció – nivell D – primera fase – grup 04

G.Carretero, S.Dembele, L.Ferrer, A.Layola, P.Lopez, S.Macias, A.Subiranas, Y.Uzcategui, M.Lazaro.

Entrenador: O.Gutierrez     Delegat: B.Arrive

El proper dissabte dia 29 de febrer a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del Mcdonald’s – C.B. Igualada.