Tennis Taula Adaptat

Edgar Mataró a les portes del pòdium al campionat estatal

Redacció Vilanova i la Geltrú 25-02-2020 12:00 Lectures 1163
Edgard Mataró. Antonio Álvarez

Edgard Mataró. Antonio Álvarez

El jugador vilanoví de tennis taula adaptat, Edgar Mataró, ara al CETT Esparreguera, ha disputat a Valladolid, aquesta setmana del 21 al 23 de Febrer, el campionat estatal de tennis taula.

El palista vilanoví va desplegar un bon joc en la fase de grup, on s’asseguraven passar al quadre final els dos primers de grup. L’Edgar partia com a cap de grup, i ho va demostrar en tots els partits guanyant per contundents 3-0, excepte el més complicat contra el madrileny Rubèn Hernández. Malgrat un inici de partit enrevessat, l’Edgar remuntava un 2-1 en contra per acabar guanyant 3-2 i passar com a primer de grup.

Als vuitens de final, el jugador del CETT Esparreguera s’enfrontava a un complicat rival esquerrà, el també madrileny Adrián Fernández. El partit fou molt igualat en el primer set que es va decantar finalment per un ajustat 15-13 en favor del vilanoví, fet que li proporcionà confiança i serenitat, guanyat els dos següents sets i partit de forma contundent.

Al quarts de final, el palista vilanoví es creuava amb un altre cap de grup, i el rival més fort en la actualitat, el basc Ander Cepas, guanyador de l’any passat i a la fi també de la edició d’enguany. Malgrat uns dos primers sets amb punt igualats, el palista basc fou superior adjudicant-se el partit i deixant a l’Edgar , i a les portes del pòdium d’aquest campionat estatal 2020.

Comunicar finalment que l’Edgar ha estat seleccionat per la Real Federación Española de Tenis de Mesa per jugar amb la selecció espanyola l’Open Internacional de Platja d’Aro, prova del circuit mundial, a disputar els dies del 5 al 8 de març.

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No