Va mancar físic i una mica de cor

RC Sitges - Cocodrils Viladecans. Jaume Andreu

RC Sitges 17 - Cocodrils Viladecans 22
Divisió Honor Catalana - Sènior masculí

El RC Sitges rebia als Cocodrils de Viladecans en un partit que havia de suposar la classificació matemàtica per als play off, davant d'un equip situat a la part inferior de la classificació.

El partit va començar bé, amb errors però el Sitges controlava el joc.

Cocodrils amb un correcte treball en defensa parava els atacs del Sitges quan no s'aconseguia moure ràpidament la pilota. Una davantera voluntariosa liderada pel seu vuit que atacava i complicava la recuperació de l'oval en els atacs visitants. Quan s'aconseguia jugar per part del Sitges amb inèrcia i velocitat s'avançava. Amb aquesta dinàmica van arribar dos assajos locals, 12 a 0 al marcador.

Però les mancances de partits anteriors van fer acte de presència. Errors en moments clau, la manca de forma, l'esforç de jugar contra packs molt més pesats i les targetes grogues els van anar desgastant fins deixar als de l'Garraf sense respostes.

Els Cocodrils va seguir treballant, com a equip, convençut de les seves possibilitats. Abans de la mitja part el seu número 8 que havia avisat, va anotar el primer assaig visitant. A la represa res canviava i la remuntada dels de Viladecans es va plasmar en el resultat, Dos assaigs en 15 minuts elevaven un sorprenent, a priori, 12 a 19 al marcador. Finalment tot i la marca local a 8 minuts de la fi, 17 a 19, només va donar emoció als últims minuts, acabant el partit amb un drop visitant, que ratificava una merescuda victòria de Cocodrils, amb un marcador definitiu de 17 a 22.

Però no hi ha res perdut, es pot classificar, per a això és necessari en els dos partits que resten a aquesta fase prèvia aconseguir una victòria. Tot i això, no només es tracta de guanyar, el gran repte és merèixer-ho, entrenar, pensar, concentració i deixar-ho tot en els entrenaments i al camp.