El Patí Vilanova cau davant el Vilafranca per la mínima en el derbi comarcal

Va ser un clàssic derbi amb joc discret però emocionant fins al final

El C.P. Vilanova va caure per la mínima 4 a 5 davant el Vilafranca en el partit disputat ahir al vespre al Pavelló de la Plaça de les Casernes i corresponent a la jornada 15 de l’OK Lliga Plata Grup Nord i amb presència d’una bona representació vilafranquina.

El derbi va ser un partit com cal, és a dir amb joc més que discret, amb molta emoció fins al final, amb les aficions espitjant als seus, i per adobar-ho amb una actuació arbitral que va rebre les crítiques especialment de la parròquia local.

Amb tot creiem que de nou el Vilanova rebia un gol a manca de 4 segons pel final de la primera part, i que abans del primer minut de la segona en rebia un altre posant tres gols de diferència a favor dels vilafranquins. Si hi afegim el poc encert en les jugades a bola aturada del Patí, tenim una de les causes d’aquesta derrota.

El Vilafranca amb un bon equip, pensat i aconseguit per estar en el pom de dalt de la classificació es va posar per endavant en dues jugades a bola aturada, una per una falta directa per blava, molt discutible i l’altre de penal en la segona jugada. Malgrat que el Patí va escurçar diferències a manca de 4 segons pel descans l'esmentat gol. Exasperant.

Només començar la segona part nou gol visitant i desprès del cinquè en l’equador d’aquest període, el Patí va remar contra el crono i el marcador i malgrat fer tres gols no va poder aconseguir l’empat.

C.P. VILANOVA  4 - C.P. VILAFRANCA 5

Pista.- Pavelló Plaça Casernes

C.P. VILANOVA .- Ferrer, Bocchi, Aguilar, Vergés, Garrido (cinc inicial) Cuevas, Pérez, Lalaguna, Donoso (p.s.)

C.P. VILAFRANCA.- Arellano, Martí A.; Vázquez, Aragonés, Villares  (cinc inicial) Candamio, Ribas, Martí

ARBITRES: Srs. A.-López expósito i D. Calonge

GOLS: 1A PART; 0-1 Candamio FDB (min 12); 0-2 Candamio de penal, segona jugada (min 22); 1-2 Aguilar (min 23); 1-3 Aragonés (min 25); 2A PART: 1-4 Martí (min 1); 1-5 Vázquez (min 12); 2-5 Bocchi de FDA (min 16); 3-5 Garrido (min 21); 4-5 Garrido (min 23).