El CE Vendrell empata 2 a 2 a la pista del Barça B

Imatge d'arxiu del partit de la primera volta de l'OK Lliga Plata 2019-2020. Eix

Avui al migdia, a la pista barcelonina Llars Mundet, el primer equip del CE Vendrell d'hoquei ha empatat 2 a 2 amb el Barça B, en el partit
corresponent a la jornada 15 de l'OK Lliga Plata 2019-2020, i es manté líder a la classificació del grup sud, però només a tres punts del segon classificat.

El CE Vendrell s'ha avançat aviat al marcardor amb un gol de Manu Necchi, al minut 5, i amb el 0 a 1 s'ha arribat al descans. A la segona
part, el Barça B ha aconseguit la remuntada amb gols de Kyllian Gil, al minut 42 de falta directa, i d'Oriol Llenas, al minut 48. I quan
semblava que el Vendrell se n'aniria de buit de Llars Mundet, a les acaballes del partit Manu Necchi ha marcat el gol del 2 a 2 definitiu.

El proper dissabte 7 de març, a les 20 h, al Pavelló del Club d'Esports Vendrell, el CE Vendrell rebrà la visita del Burguillos (Extremadura)
per disputar la jornada 16 de l'OK Lliga Plata.

Barça B (2): Alejandro Castro (p), Lluc Vila, Antonio Miguélez, Marc González i Martí Gabarró – cinc inicial –, Jordi Trepat, Jordi Badia,
Oriol Llenas, Kyllian Gil i Arnau Martínez (p).

CE Vendrell (2): Álvaro Shehda (p), Xavi Crespo, Iker Casado, Manu Necchi i Curro Fernández-Ávila - cinc inicial –, Lluís Ferrer, Jan
Escala, Gerard Miquel, David Lecha i Ot Arbós (p).

Gols: 0-1 (5') Manu Necchi; 1-1 (42')  Kyllian Gil, de falta directa; 2-1 (48') Oriol Llenas, i 2-2 (49') Manu Necchi.

Àrbitres: Tania Pardo i Albert Sans.

Targetes blaves: a Martí Gabarró (17').

Faltes d'equip: Barça B: 10 / CE Vendrell: 15