El Bàsquet Sitges torna al camí guanyador davant el Navàs

F.Albaladejo 10, H.Baiz, J.Bustos 7, O.Camprubi 15, R.Granados, N.Guillen 2, J.Mateo 11, M.Perez, A.Ruiz 1, V.Siriaco 4, A.Miguelsanz 3, M.Gosalvez, P.Cabezas 3, M.Mila, M.Emde 2.

Entrenador: Balta i Núria    Delegat: Pep Camprubí

Parcials : 11-15   12-16     13-17     14-10

Els sitgetans visitaven al 4t classificat, CB Navàs B.

El partit començava amb un Sitges predominant en defensa, provocant errades en l'atac dels locals, que aprofitaven per guanyar el quart 11-15 amb 3 triples. Al segon quart, cap dels dos equips trobava encert. Errors defensius dels sitgetans permetien que el jove base del Navàs anotes i no deixar ampliar distància al marcador. Tot i això el Sitges era superior i arribava a la mitja part 23-31.

El tercer quart iniciava amb l'equip d'en Balta ampliant distàncies a traves de la linia de tirs lliures i ferms amb defensa. El Navàs semblava desaparegut en atac i amb moltes faltes en defensa. El quart acabava 36-48. Últim quart, on el Sitges baixava el ritme i el Navàs aprofitava per apropar-se al marcador, arribant a col.locar-se a 6 punts. El Sitges aguantava com podia a base de tirs lliures i guanyava el partit 50-58.

Agrair al junior Pau Cabezas i als Sots 21, Martin Emde i Martí Milà.

Proper cap de setmana, dissabte dia 7 de marc a les 18:00 hores, el Bàsquet Sitges rebrà a Pins Vens el Bàsquet Cardona.

C.T. Sènior B masculí - fase previa – grup 01

Bàsquet Canyelles – Esportxtothom  62
Bàsquet Sitges “B”    60

Trinchan 18, Nogales, Romero, Villar 10, Sánchez, Marcet, Piñero 17, Porras 4, Vicente 6, Almirall, Vellet, A.Miguelsanz 5.

Entrenador: Galdric Bover

Parcials : 17-16    15-13    9-10      21-21

El Bàsquet Sitges perd a la pista del Canyelles i s’allunya de les dues primeres posicions. El partit va començar d’allò més bé, parcial 2-11, amb bones jugades per parelles. A partir d’aquí però els locals van reaccionar i gràcies sobretot en l’encert en el tir exterior aconseguien capgirar el resultat. Al final de primer quart 17-16. Al segon període i durant tot el partit la tònica va ser la mateixa, igualtat màxima entre els dos equips. Al descans el resultat era tant sols de tres punts 32-29.

Després del descans, el Canyelles va apretar i va aconseguir distanciar-se a vuit punts, 39-31, però els sitgetans van saber reaccionar i van acabar el tercer temps a només dos punts, 41-39. Quedaven deu minuts d’un interessant partit de bàsquet amb dos dels tres primers classificats, però només començar ja es va veure que aquest partit no es guanyaria. Tres faltes personals assenyalades en menys d’un minut amb la corresponent expulsió d’un dels jugadors importants. Tot i això els jugadors no es van rendir i van treballar de valent per empatar a falta d’un segon per acabar el partit. La mala fortuna va fer que els locals anotessin una d’aquelles cistelles inversemblants.

D’aquesta manera el Bàsquet Sitges ja només podrà i haurà de defensar la tercera posició a falta de tres partits per acabar el campionat.

El proper dissabte dia 7 de març a les 16:00 hores, el Bàsquet Sitges rebrà a Pins Vens el Club Bàsquet Masquefa.

C.C. Sots 21 masculí – nivell A-1 – segona fase – grup 07

Bàsquet Sitges

M Anoro, M.Emde, F.Merino, A.Miguelsanz, M.Mila, Y.Pedroso, N.Simon,  A.Polo, M.Bernat. O.Lopez.

Entrenador: Rubèn Iglesias    Delegat: Sergi Gandia

Jornada de descans

Pròxim partit, dissabte 7 de març a les 19:30 hores, inici de la segona fase, a Pins Vens davant del A. Bàsquet Bufalà.

C.C. Junior “A”  masculí – nivell A – fase previa – grup 01

C.B. Santfeliuenc “C”    22
Basquet Sitges “A”  118

B.Andres 9, D.Arjona 14, N.Bellmonte 14, A.Bielsa 8, M.Bielsa 15, P.Cabezas 14, M.Gosalvez 11, D.Hurtado 18, P.Masana 15, H.Mata, A.Valera, F.Sanchez, A.Polo.

Entrenador: Edu Piñero    Delegat: Xavier Masana

Parcials :   4-25    3-37   9-28  6-28

Partit jugat al Palau Municipal Joan Carles Navarro diumenge 1 de març a les 12:30 hores contra el CB Santfeliuenc.

Partit amb molt poca història, el primer classificat visitava la pista del cuer i des del primer instant els sitgetans van mostrar molta superioritat a les dues bandes de la pista. Molt bona intensitat defensiva que ofegava els atacs individuals dels locals i un atac amb un gran moviment de la pilota que provocava situacions fàcils per anotar.

Molt bona victòria per agafar confiança de cara als darrers partits de lliga i molt bona notícia la tornada a pista del Marçal després de la lesió.

Pròxim partit dissabte 7 de març a les 19:15 hores, desplaçament a la pista del Serra S.E. Casal Vilafranca Blanc.

C.T. Junior “B” masculí – nivell C1 – segona fase – grup 01

Bàsquet Sitges “B”    61
Sarsa La Salle Manresa 2   63

S.Alsina, M.Bernat, J.Bordonau, F.Javillonar, E.Lopez, L.Mayoral, O.Miro, M.Nieto, J.Plotnikou, A.Polo, F.Sanchez, E.Santervas, K.Ayouna, M.Rubí, M.López, Edgar, Alan

Entrenador: Jordi Mateo    Delegat: Aleix Ruiz

Parcials: 11-13   20-9    11-27   19-14

Partit jugat a Pins Vens dissabte 29 de febrer a les 12:00 contra el Sarsa La Salle Manresa, líder del grup i invicte al llarg de tota la temporada. Partit, a priori, de molt nivell pels locals.

Partit amb un començament frenètic, possessions molt curtes on els nervis s’apoderen dels jugadors sitgetans degut a la intensitat marcada pels visitants. Un pèssim percentatge de tirs lliures, 35%, fa que acabi el primer quart amb un petit avantatge dels vermells, 11-13. Segon quart on els locals a base de treball i concentració deixen als líders amb només 9 punts al quart, però aconseguint situacions de contraatac facils que provocaven un parcial molt favorable de 20-9. D’aquesta manera s’arribava al descans amb un +9 al marcador.

Tornada de la represa i els locals, ja sigui per falta de concentració o augment de la intensitat de l’equip manresenc, encaixen un parcial de 2-20 en només 6 minuts. Fent que els visitants es fiquessin 9 punts a d’alt. Últim quart i, tot i la diferencia al marcador, els sitgetans aconsegueixen reduir distàncies al marcador i tenir opcions al final del partit. A falta de 2 minuts i amb 12 punts de diferencia, arriba l’encert per part local i s’aconsegueix n apropar a només 1 punt al marcador. Següent jugada, dos tirs lliures a favor del Manresa, només anoten 1 i els sitgetans tenen pilota per empatar o guanyar. Després d’una sèrie de situacions provocades pels nervis de tothom per tancar el partit, un jugador local aconsegueix aixecar un tir a cistella i el destí decideix que no anoti. Tot i això, gran part dels assistents consideren que el defensor visitant toca el taulell, provocant una violació al joc, fet que hauria de donar la cistella valida a l’equip local, però l’àrbitre en qüestió decideix que no es sancionable i s’acaba el partit.

Una llàstima perdre un partit que s’arriba al descans amb una diferencia de 9 punts al descans i s’acaba amb una jugada almenys dubtosa, però cal mantindré el cap aixecat i continuar treballant i aprenent per tal que en futurs partits tanquem nosaltres mateixos el resultat.

Proper partit diumenge 8 de març a les 12:00 hores, desplaçament a la pista del Clotet Suzuki Sant Boi.

C.T. Cadet masculí promoció – nivell B2 – segona fase – grup 03

Bàsquet Sitges “A”  62
Serra S.E. Casal Vilafranca Negre  36

I.Andrés, B.Arnal, K.Ayouna, J.Cidad, A.Garcia, T.Horner, M.López, A.Milà, A,Moya, M.Rubi, P.Solto, X.Serrano, A.Vernon.

Entrenador: O.Camprubi    Delegat: A.Ibañez

Proper partit diumenge dia 8 de març a les 10:30 hores, desplaçament a la pista del C.E.B. Pallejà Negre.

C.T. Cadet masculí promoció – nivell C1 – segona fase – grup 02

Bàsquet Sitges “B”    56
Cial Godó - C.B. Igualada “C”   64

L.Chimeno, D.Fernandez, J.Garrigo, I.Gimenez, L.Mayoral, O.Miro, J.Prat, B.Reinon, L.Serrano, P.Velasco, A.Wright, D.Ying.

Entrenador: Balta  Delegat: A.Molina

Proper partit diumenge dia 8 de març a les 9:30 hores, desplaçament a la pista del Serra S.E. Casal Vilafranca Blanc.

C.T. Infantil masculí promoció – nivell A1 – segona fase – grup 03

C.B. Granollers 2 – Mail Boxes etc   44
Bàsquet Sitges “A”     59

C.Alemany, M.Cañadas, J.Dolera, J.Gene, M.Guell, J.Jornet, B.Mateo, E.Mateo, A,Morales, V.Muñoz, J.Olivella, L.Varea.

Entrenador: Edu i M.Emde

Proper cap de setmana, dissabte dia 7 de marc a les 12:00 hores, el Bàsquet Sitges rebrà a Pins Vens el Corial Sport – CB Grup Barna 1.

C.T. Infantil masculí promoció – nivell C2 – segona fase – grup 03

Bàsquet Sitges “B”  84
Bàsquet Samà Vilanova - IMC  54

D.Ayllon, M.de la Vega, M.Delgado, A.Dotor, M.Elias, G.Garcia, E.Joven, C.Sanchez, A.Sperduto, B.Zaragoza.

Entrenador: O.Camprubi     Delegat: A.Ibañez

Proper partit diumenge dia 8 de març a les 11:00 hores, desplaçament a la pista del C.E. Gelida.

C.T. Pre-infantil masculí promoció – nivell C1 – segona fase – grup 01

Bàsquet Sitges “A”  33
Bàsquet Molins  55

P.Ayllon, L,Cabezas, A.Fericgla, M.Gasull, D.Griffiths, I,Medjmadj, T.Montserrat, A.Olivier, G.Peraire, P.Revers, A.Serrano, D.Ying.

Entrenador: Galdric     Delegat : M.Granja

Proper partit dissabte dia 7 de març a les 12:00 hores, desplaçament a la pista del Clotet Suzuki Sant Boi.

C.T. Mini masculí promoció – nivell B2 – segona fase – grup 05

Bàsquet Sitges “A”     74
Engel & Völkers – C.B. Viladecans Vermell  58

A.Batlle, M.Cabezas, D.Chimeno, E.de la Vega, H.Escabias, A.Ferrer, H.González, J.Jimenez, M.Luc, B.Moya, G.Rubi, F.Santervás, M.Valera, M.Valera.

Entrenador: M.Emde     Delegat : A.Molina

Proper partit dissabte dia 7 de març a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Llor.

C.T. Pre-mini masculí promoció – nivell C2 – segona fase – grup 01

Bàsquet Sitges “A”     43
Òdena Club Bàsquet     28

A.Almendros, A.Cardenete, V.Cejas, P.Escalera, D.Luc, M.Pinós, D.Plamadeala, J.Schofield, R.Suja, G.Tor, B.Vellet, E,Vidal.

Entrenador: A.Valera i A.Miguelsanz

Proper partit dissabte dia 7 de març a les 11:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Rosella Blanc, de Vacarisses.

C.C. Sots 21femení – nivell B – fase regular – grup 01

Bàsquet Sitges – La Oca     54
Club Nou Bàsquet Vilanova – AKO   48

B.Arrive, V.Carbonell, D.Granados, J.Luguera, G.Marcos, N.Midley, I.Perez, M.Prat, A.Rodriguez, B.Salvat, X.Santin, M.Mestres.

Entrenador: H.Baiz      Delegat: Maria Munné

Proper partit dissabte dia 7 de març a les 10:45 hores, desplaçament a la pista del C.B. Coll.

C.C. Junior  femení – nivell A – primera fase – grup 02

Basquet Sitges  48
Bàsquet draft Gramenet Groc  21

A.Albiol, E.Camprubi 6, B.Flores, A.Gonzalez 2, M.Granja 3, O.Gutierrez 13, M.Herrero 6, A.Jornet, C.Miro 3, M.Muntada, L.Nogal 7, M.Reigosa 8, V.Rial, L.Velasco, A.Pareja.

Entrenador: I.Vicente     Delegat: E.Aldehuela

Parcials:  11-7    11-6    11-6    15-2

Partit còmode per les sitgetanes. Des del primer minut, han treballat defensivament, no deixant anotar a les visitants. Poc a poc s’han trobat més encertades en el tir exterior i s’ha arribat al resultat final de 48-21.

Proper partit dissabte dia 7 de març a les 16:00 hores, desplaçament a la pista del Càmping Bianya Roser Vermell.

C.T. Cadet femení promoció – nivell A2 – segona fase – grup 02

C.B. Esparreguera   64
Bàsquet Sitges  62

M.Ayllon, C.Castellanos, L.Flores, L.Jimenez, J.Masana, A.Pareja, G.Ruiz, J.Sanchez, L.Serrano

Entrenador: Nuria Gil     Delegat: E.Camprubi

Proper cap de setmana, dissabte dia 7 de marc a les 12:00 hores, el Bàsquet Sitges rebrà a Pins Vens el C.B. Prat Montibello.

C.T. Infantil femení promoció – nivell B2 – segona fase – grup 04

Sant Quirze Bàsquet Club    40
Bàsquet Sitges      46

A.Arjona, A.Bermudez, A.Camprubi, V.Corts, A.Eguia, L.Ferreri, S.Horner, A.Sanchez, A.Simon, A.Subiranas, X.Vendrell, A.Vivancos.

Entrenador: A.Albiol i C.Miro

Proper cap de setmana, dissabte dia 7 de marc a les 10:30 hores, el Bàsquet Sitges rebrà a Pins Vens el Raco d’en Cona – C.B. Cubelles.

C.T. Mini femení promoció – nivell C – primera fase – grup 09

S.A. Súria  43
Bàsquet Sitges  74

K.Barguño, A.Ferre, S.Gil, R.Gil, M.Lopez, F.Milà, N.Prieto, I.Sanchez, L.Suja, M.Torres, T.Venturas,

Entrenador: B.Flores     Delegat: L.Velasco

Proper cap de setmana, dissabte dia 7 de marc a les 12:00 hores, el Bàsquet Sitges rebrà a Pins Vens el C.B. Montpedrós Groc.

C.T. Pre-mini femení promoció – nivell D – primera fase – grup 04

Mcdonald’s – C.B. Igualada  36
Bàsquet Sitges  32

G.Carretero, S.Dembele, L.Ferrer, A.Layola, P.Lopez, S.Macias, A.Subiranas, Y.Uzcategui, M.Lazaro.

Entrenador: O.Gutierrez     Delegat: B.Arrive

Proper cap de setmana, dissabte dia 7 de marc a les 12:00 hores, el Bàsquet Sitges rebrà a Pins Vens el B.F. Viladecans “A”