Partit apoteòsic que acabava en victòria del SFA

El Surtidor-Bàsquet Samà Vilanova-SFA venç la UE Sant Cugat Negre per 54 a 47 punts.

El passat cap de setmana, el pavelló Isaac Gàlvez va tornar a viure un dels partits més emocionants de la temporada. L’equip visitant, amb la incorporació de la nova entrenadora, va començar el partit amb ganes de menjar-se les locals. Una bona dinàmica, els encerts dels tirs a cistella, l’estructura equilibrada i la intensitat van fer que el primer període (15-17) acabés en victòria visitant. Durant el segon període (29-28), les jugadores de Rubén Tenor van augmentar la defensa, van recuperar les pilotes en els rebots i van realitzar diversos contraatacs que van acabar avançant el marcador.

En la segona part, les vilanovines van seguir dures en defenses i van allargar les distàncies, però els rebots i els atacs de les visitants van fer que les de Sant Cugat remuntaren el matx. A escassos minuts de xiular el final del partit, dos triples de Gemma Miró van donar la volta al partit i van fer que el Samà s’emportés la victòria. El SFA segueix en la mateixa posició, vuitens (11 victòries, 8 derrotes, 30 punts), i no avança en la classificació de la lliga.

El proper cap de setmana, les vilanovines viatjaran a El Morell per enfrontar-se al CB Morell “A”.

Sis expulsions deixen el SMA sense opcions a guanyar

L’InterSport Olaria Club Bàsquet Samà Vilanova-SMA va perdre contra el Clotet Suzuki Sant Boi “A” per 64 a 77 punts.

El partit disputat en la darrera jornada al pavelló Isaac Gàlvez va tenir repercussió en el marcador. Diversos errors tàctics i de comportament van fer que el Samà no s’emportés la victòria. Després d’una primera part disputada, els equips van sortir al parquet per disputar el tercer quart. En un tercer període molt treballat, sis jugadors de Joan Pozo van ser expulsats per suposats errors que el conjunt arbitral va xiular en contra dels locals. El partit es va finalitzar amb quatre jugadors a pista i una barreja d’emocions pels vilanovins. El SMA acaba la jornada vuitè (8 victòries, 11 derrotes, 27 punts) en la classificació de la lliga.

El proper cap de setmana visitarà Molins de Rei per enfrontar-se al Bàsquet Molins.