Victòria en un partit calent

CNB Vilanova - La Salle Manresa. Eix

CNBV CERVESERIA LA PARRÒQUIA 84 - LA SALLE MANRESA 49

Diumenge el sènior vilanoví rebia la visita d'una Salle Manresa que es va emportar la victòria a la primera volta. Per aquest motiu, i algun altre problema burocràtic amb els de Manresa, els grocs encaraven el partit amb cert ànim de revenja.

Sortida amb Javi, Alex, Gali, Borja i Collados. Ben aviat es va veure els grocs molt concentrats en defensa i amb uns Javi i Collados agafant la responsabilitat en atac. Els visitants es van veure sorpresos per la intensitat local, i eren incapaços d'aturar el joc interior groc. Final del primer quart 22-14.

Però va ser al segon quart quan els de La Parròquia van prémer l'accelerador de debò. El millor Vargas de la temporada va guiar l'equip a un parcial demolidor que gairebé deixava sentenciat el partit. Bon joc coral i una defensa que es demana des d'inici de temporada va deixar als de Manresa en tan sols quatre punts al quart. Mitja part 46-18.

Segona part de tràmit en que el partit es va transformar en un intercanvi de cistelles, on pels vilanovins cal destacar, de nou, l'eficàcia minuts/punts d'un Burcet, que va anotar vint punts en vint minuts de joc. Poc xiulet als darrers minuts, molt soroll i actituds poc esportives en alguns moments per acabar un matx que va acabar més tard del que podria haver acabat. 84-49. Diumenge vinent els grocs visiten al CB Santpedor, just a una setmana del derbi amb el CB Sitges.

CNBV CERVESERIA LA PARRÒQUIA : ALEX (9), DAVID, GUILLAUMES (2), GALI, VARGAS (11), COLLADOS (12), JAVI (15), BURCET (20), CAELLES (10), DÍDAC (5) i BORJA