HOQUEI PATINS

Discreta derrota del Patí a Mataró

El Vilanova dona la cara a la capital del Maresme, però amb l'endèmica manca d'efectivitat

El Mataró ha derrotat per 3 gols a 1 al Patí Vilanova en el partit de la jornada 16 de l’OK Lliga Plata Grup Nord, disputat aquest vespre al Pavelló Jaume Parera de la capital del Maresme.

Res a dir de la victòria local, totalment justa i decantada bàsicament per la qualitat del Mataró, per la seva efectivitat en atac i per la excel·lent i segura actuació del seu porter, Grané. Es tracta d’un equip compacte, molt equilibrat i que el darrer campionat va estar en posicions d’ascens pràcticament fins a les darrers jornades, on una inoportuna “pàjara” els va evitar l’ascens. Enguany estaran, si no hi ha entrebancs entre els equips amb aspiracions serioses.

El Patí ha estat derrotat amb un marcador discret i que podia haver-se maquillat si hagués transformat la falta directa acumulativa a falta de 30 segons, i que no hagués canviat res sols donar emoció. No ha fet un mal paper, sempre ha donat la cara i sols li ha faltat rematar la feina, per l’endèmica manca d’efectivitat davant la porteria, afegida amb la molt bona actuació del porter local.

En el primer temps l’equilibri s’ha trencat a poc més de l’equador i el Patí ha estat uns minuts desubicat del partit, però s’ha refet sense encaixar cap altre gol abans del descans.

En el segon temps  un gol de Cusachs ja posava més distància, que s’ha ampliat a manca de sis minuts pel final. En aquests darrers minuts el Patí ha disposat de varies ocasions, marcant Lalaguna a manca de tres minuts, i amb els locals amb nou faltes, però dissortadament la desena no ha caigut fins a 30 segons pel final. No s’ha transformat i s’han acabat les esperances vilanovines.

Ara el proper dissabte ens visita el Dominicos gallec. Hi ha que guanyar SI ó SI.

MATARO H.C  3 - C.P. VILANOVA 1

Pista .- Pavelló Municipal Jaume Parera

MATARO H.C.- Grané, Cusachs, Lladó, Florenza, Gual (cinc inicial) Cantero, Xicota, Romero, Carbonell

C.P. VILANOVA .- P. Ferrer, Muntané, Bocchi, Aguilar, Cuevas (cinc inicial) Garrido, Pérez, Lalaguna

ARBITRES: .- Srs. O. Valverde i J. Iglesias

GOLS: 1A PART; 1-0  Romero (min 15). 2A PART; 2-0 Cusaschs (min 5); 3-0 Romero (min 19); 3-1 Lalaguna (min 22)