Segona Catalana

Derrota dolorosa del Vendrell, en un mal partit, a la pista del cuer

Els taronges es tornen a complicar la classificació al caure 69-64 a la pista del Centre Catòlic B

Catòlic B - AB Vendrell. Eix

Després de trencar la dinàmica negativa en la jornada anterior, els vendrellencs van deixar escapar una nova oportunitat de sumar una victòria, què els hagués donat tranquil·litat, per afrontar les darreres sis jornades de campionat. Els del Vendrell, van perdre per 69-64, a la pista del cuer, el Centre Catòlic B, que suma la cinquena victòria en el que portem de temporada. Va ser un partit travat, on els visitants mai es van adaptar a les dimensions de la pista, petita i amb el públic a sobre, davant un rival que ho va donar tot, per sumar un triomf, que el fa seguir somiant amb la permanència. Després d’aquesta jornada, els del Baix Penedès, se situen en novena posició, amb un balanç de 8-12, fora dels llocs de promoció de permanència, però, amb el mateix balanç que el Reus Ploms Salle B, equip que marca la línia de permanència, i amb el qual, els vendrellencs, tenen el bàsquet average guanyat.

El partit començava amb un gran ritme de joc i amb els dos equips encertats de cara a cistella, després del 14-14, un parcial de 8-3, favorable als de l’Hospitalet de Llobregat, deixava un 22-17 a la fi del primer quart. Dos triples del local, Ignacio Balastegui, a l’inici del segon període, estiraven el marcador fins el 28-19, davant un Vendrell tou en defensa; un triple d’Àlex Herrera, va revifar als de Dani Ventosa, que amb un parcial de 2-8, s’acostaven fins el 30-27, el Catòlic, però, va saber aturar la progressió dels taronges, amb ràpides transicions, per arribar al descans, amb un 39-32 favorable.

El tercer quart, va ser travat i amb les defenses de protagonistes, costava anotar i els vendrellencs no trobaven la manera de trencar la defensa local, les pèrdues de pilota eren constants, fet que significava, el 53-45, a la fi d’aquest tercer període. Calia una reacció, en l’inici de l’últim quart, si els visitants volien tenir opcions de victòria, amb una millor intensitat defensiva i vuit punts consecutius, amb dos triples anotats, d’Adrià Trouvé, els vendrellencs es van posar amb un 55-53, als quatre minuts d’aquest darrer període; semblava que la dinàmica es podia capgirar, però, els locals van respondre, 59-57, després d’un triple del taronja Thibault Hugues. El partit s’encaminava cap un final ajustat, però, els de l’Hospitalet, van tenir una ratxa d’encert, que els visitants no van poder respondre, amb un parcial de 8-0, que posava un 67-57, a manca d’un minut pel final, que sentenciava el resultat.

Un altre partit que s’escapa per sumar un triomf del tot necessari, ara, els del Vendrell, jugaran dos partits consecutius com a locals, davant dos rivals directes, en els quals només val la victòria, el primer serà aquest proper dissabte, davant l’AD Torreforta.

Pel Vendrell van jugar: Hugues (12), Joan Solé (5), Nieto, Trouvé (22), Cerezo (6), Harster, Herrera (6), Espino (3), Colon (5), Vázquez (4), Jordi Solé (1) i Amorós.

Parcials: 22-17, 17-15 (39-32), 14-13 (53-45), 16-19 (69-64).

Derrota del sènior B a la pista del Cambrils

El sènior B queia derrotat per 64-50 a la pista del Cambrils, en un partit que es mantenia igualat al descans amb el 34-29; a la represa i després del 43-40, els taronges van encaixar un parcial de 17-3, a cavall entre el final del tercer quart i principis de l’últim període, que els hi va costar la derrota. Els vendrellencs, es mantenen onzens a la taula, d’aquest grup 1 de la tercera catalana, amb un balanç de 5-15, a l’espera de rebre el conjunt de la Selva, el proper dissabte.

El Sots-21 femení, sumava la segona victòria consecutiva, en aquesta segona fase de la competició, al guanyar 66-54, al conjunt del Diagonal Mar, en un encontre controlat per les taronges. Després de quatre partits d’aquesta fase, les vendrellenques, sumen un 2-2 de balanç, que les deixa en quarta posició. Diumenge rebran la visita de les Dominiques Barcelona.