Bon partit del CB Sitges a una setmana del derbi

Cròniques dels partits dels equips sitgetans disputats el passat cap de setmana

Bàsquet Cardona     61

F.Albaladejo 8, H.Baiz, J.Bustos 9, O.Camprubi, R.Granados 8, N.Guillen 8, J.Mateo 5, M.Perez 13, A.Ruiz 6, V.Siriaco 10, A.Miguelsanz 20, M.Gosalvez, P.Cabezas, M.Mila 3, M.Emde 1.

Entrenador: Balta i Núria    Delegat: Pep Camprubí

Parcials :  25-17    19-16     23-16     24-17

Dissabte, visitava Pins Vens el Bàsquet Cardona, un equip de la part baixa, però que compta en les seves files amb el màxim anotador del Grup 3er, amb una mitja de 25 punts per partit.

La baixa per lesió de l´Oriol, plantejava un escenari nou pel que al capítol anotador de l´equip es refereix, de manera que aquest partit resultava ser un bon test per veure la resposta de l´equip a aquesta situació, i no va decebre.

Bona sortida de l´equip, que amb velocitat i dinamisme, agafa ja un primer avantatge de 8 punts en finalitzar el primer quart, curiosament amb 2 triples de dos pivots: Aleix i Àngel. El segon, segueix amb la mateixa dinàmica i on el Bàsquet Cardona aguanta el ritme dels sitgetans, per arribar al descans amb un marcador de 44-33.

El tercer esdevenia un calc del segon, amb un Sitges que guanyava el parcial també per 3 punts, per arribar al darrer amb un avantatge de +14 punts (67-53). Però la velocitat, rotació i dinamisme de l´equip sitgetà, finalment passava factura a un Cardona, que ara sí en el darrer quart, abaixava els braços, i on un Àngel “on fire”, destacava anotant gairebé de forma consecutiva 11 dels seus 20 punts totals i on la intensitat defensiva local juntament amb la falta d´encert de l´equip bagenc, feien que el Bàsquet Sitges assolís la màxima diferència del partit al tancar el marcador amb un contundent 91-61.

Bon partit en general de tots els jugadors, on tots ells van anotar, destacant a l´esmentat Àngel (20 punts,11 rebots i 29 de valoració), Valerio (10/6/15) i en Mauro (13/10/20).

Ara, una setmana per preparar el derbi del pròxim diumenge a les 19:45 hores a la pista del 3r classificat, un Club Nou Bàsquet Vilanova – Cerveseria la Parròquia que està demostrant aquestes darreres setmanes estar en un gran moment de forma, guanyant amb molta solvència els seus partits i que posarà a prova la fermesa del bloc sitgetà.

C.T. Sènior B masculí - fase previa – grup 01

Bàsquet Sitges “B”
Club Bàsquet Masquefa

Trinchan, Nogales, Romero, Villar, Sánchez, Marcet, Piñero, Porras, Vicente, Almirall, Vellet, A.Miguelsanz.

Entrenador: Galdric Bover

Partit suspès, ja que el equip visitant solament s´ha presentat han quatre jugadors i segurament l’encontre ja no es produirà i s’otorgarà la victòria per la mínima al Bàsquet Sitges. A falta de dues jornades els sitgetans ocupen la tercera plaça que dona accés a les fases i tant el segon classificat com el quart es troben a dues victòries dels del Garraf.

El proper dissabte dia 14 de març a les 18:00 hores, el Bàsquet Sitges rebrà a Pins Vens el Òdena Club Bàsquet “B”.

C.C. Sots 21 masculí – nivell A-1 – segona fase – grup 07

Bàsquet Sitges     74
Bàsquet Bufalà     57

M Anoro, M.Emde, F.Merino, A.Miguelsanz, M.Mila, Y.Pedroso, N.Simon,  A.Polo, M.Bernat. O.Lopez.

Entrenador: Rubèn Iglesias    Delegat: Sergi Gandia

Molt bon inici de aquesta segona fase, a seguir treballant. Ànims.

Pròxim partit, dissabte 14 de març a les 18:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Ramon Llull vermell.

C.C. Junior “A”  masculí – nivell A – fase previa – grup 01

Serra S.E. Casal Vilafranca Blanc  42
Basquet Sitges “A”              67

B.Andres 2, D.Arjona 5, N.Bellmonte 13, A.Bielsa 2, M.Bielsa, P.Cabezas 15, M.Gosalvez 5, D.Hurtado 12, P.Masana 7, H.Mata 4, A.Valera 2, F.Sanchez, A.Polo.

Entrenador: Edu Piñero    Delegat: Xavier Masana

Parcials :    6-25     12-15       10-20  14-7

El Júnior del Basquet Sitges es desplaçava a la pista del Casal Vilafranca, un equip que en les últimes jornades estava fent bons resultats amb equips de la part alta de la classificació.

Però els jugadors van sortir des del primer minut per totes, un parcial de 6-25 en el primer quart, va posar molt bé el partit. En aquest quart la direcció de Gonzalves, la defensa de Masana, els triples de Pau Cabezas i el poder interior de Belmonte i Hurtado van ser impossible que el Casal pogués reaccionar a partir d'aquest primer quart. Després l'equip va saber administrar l'avantatge durant els següents tres quarts, fins i tot ampliant la diferència fins a 34 punts.

Ara el Basquet Sitges té dues derrotes i es troba més líder, perquè el segon classificat, La Mercé de Martorell, està amb cinc derrotes a falta només de dues jornades per a la finalització de la fase prèvia. Només queda que l'equip en aquests dues últims partitsdes continuï treballant per a tenir bones sensacions de cara a la fase final per a poder optar al campionat de Catalunya Júnior de nivell A.

El proper dissabte dia 14 de març a les 19:30 hores, el Bàsquet Sitges rebrà a Pins Vens el Fincas Mediterranea BBA 2003.

C.T. Junior “B” masculí – nivell C1 – segona fase – grup 01

Bàsquet Sitges “B”    61
Sarsa La Salle Manresa 2   63

S.Alsina, M.Bernat, J.Bordonau, F.Javillonar, E.Lopez, L.Mayoral, O.Miro, M.Nieto, J.Plotnikou, A.Polo, F.Sanchez, E.Santervas, K.Ayouna, M.Rubí, M.López, Edgar, Alan

Entrenador: Jordi Mateo    Delegat: Aleix Ruiz

Parcials:    14-6    11-14    11-18   12-8

Partit jugat a Sant Boi diumenge a les 12:00 contra un rival de la part baixa de la classificació.

Partit amb un començament espantós pel bàndol sitgetà, parcial de 10-2 per part local en dos minuts que ja feia veure que no era el millor dia pels visitants. 40’ on els visitants no aconsegueixen anotar les situacions clares de cara a cistella i una altra vegada, un dolent percentatge de tirs lliures no acompanyava. Tot i això, s’aconsegueix lluitar fins al final i tenir pilota per empatar i forçar una prorroga, però no s’aconsegueix efectuar en cistella i es perd el partit.

Amb aquesta actitud no es pot competir, cal aprendre d’aquestes dues últimes derrotes i mirar cap a endavant i seguir treballant.

Proper partit diumenge 15 de març a les 11:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Cerdanyola Al Dia “B”.

C.T. Cadet masculí promoció – nivell B2 – segona fase – grup 03

C.E.B. Pallejà Negre    39
Bàsquet Sitges “A”    56

I.Andrés, B.Arnal, K.Ayouna, J.Cidad, A.Garcia, T.Horner, M.López, A.Milà, A,Moya, M.Rubi, P.Solto, X.Serrano, A.Vernon.

Entrenador: O.Camprubi    Delegat: A.Ibañez

Proper partit dissabte dia 14 de març a les 10:45 hores, desplaçament a la pista del Club Nou Basket Vilanova Verd – AKO.

C.T. Cadet masculí promoció – nivell C1 – segona fase – grup 02

Serra S.E. Casal Vilafranca Blanc  43
Bàsquet Sitges “B”    52

L.Chimeno, D.Fernandez, J.Garrigo, I.Gimenez, L.Mayoral, O.Miro, J.Prat, B.Reinon, L.Serrano, P.Velasco, A.Wright, D.Ying.

Entrenador: Balta     Delegat: A.Molina

Proper partit diumenge dia 15 de març a les 9:00 hores, desplaçament a la pista de la Escola Ipsi 04 “B”.

C.T. Infantil masculí promoció – nivell A1 – segona fase – grup 03

Bàsquet Sitges “A”    54
Corial Sport – CB Grup Barna 1  75

C.Alemany, M.Cañadas, J.Dolera, J.Gene, M.Guell, J.Jornet, B.Mateo, E.Mateo, A,Morales, V.Muñoz, J.Olivella, L.Varea.

Entrenador: Edu i M.Emde

Proper cap de setmana, diumenge dia 15 de marc a les 16:00 hores, desplaçament a la pista del Joventut Les Corts “A”.

C.T. Infantil masculí promoció – nivell C2 – segona fase – grup 03

C.E. Gelida      70
Bàsquet Sitges “B”    75

D.Ayllon, M.de la Vega, M.Delgado, A.Dotor, M.Elias, G.Garcia, E.Joven, C.Sanchez, A.Sperduto, B.Zaragoza.

Entrenador: O.Camprubi     Delegat: A.Ibañez

Proper cap de setmana, dissabte dia 14 de marc a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del C.E.B. Palleja.

C.T. Pre-infantil masculí promoció – nivell C1 – segona fase – grup 01

Clotet Suzuki Sant Boi    73
Bàsquet Sitges “A”    59

P.Ayllon, L,Cabezas, A.Fericgla, M.Gasull, D.Griffiths, I,Medjmadj, T.Montserrat, A.Olivier, G.Peraire, P.Revers, A.Serrano, D.Ying.

Entrenador: Galdric     Delegat : M.Granja

Proper cap de setmana Descans.

C.T. Mini masculí promoció – nivell B2 – segona fase – grup 05

Bàsquet Llor     67
Bàsquet Sitges “A”    17

A.Batlle, M.Cabezas, D.Chimeno, E.de la Vega, H.Escabias, A.Ferrer, H.González, J.Jimenez, M.Luc, B.Moya, G.Rubi, F.Santervás, M.Valera, M.Valera.

Entrenador: M.Emde     Delegat : A.Molina

Proper partit dissabte dia 14 de març a les 12:30 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Sama Vilanova – MMA.

C.T. Pre-mini masculí promoció –nivell C2– segona fase –grup 01

C.B. Rosella Blanc     40
Bàsquet Sitges “A”    80

A.Almendros, A.Cardenete, V.Cejas, P.Escalera, D.Luc, M.Pinós, D.Plamadeala, J.Schofield, R.Suja, G.Tor, B.Vellet, E,Vidal.

Entrenador: A.Valera i A.Miguelsanz

Proper partit dissabte dia 14 de març a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. La Merce.

C.C. Sots 21femení – nivell B – fase regular – grup 01

C.B. Coll      54
Bàsquet Sitges – La Oca    44

B.Arrive, V.Carbonell, D.Granados, J.Luguera, G.Marcos, N.Midley, I.Perez, M.Prat, A.Rodriguez, B.Salvat, X.Santin, M.Mestres.

Entrenador: H.Baiz      Delegat: Maria Munné

Proper partit diumenge dia 15 de març a les 10:30 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens al C.E. Thau.

C.C. Junior  femení – nivell A – primera fase – grup 02

Càmping Bianya Roser Vermell  60
Basquet Sitges     65

A.Albiol, E.Camprubi, B.Flores, A.Gonzalez, M.Granja, O.Gutierrez, M.Herrero, A.Jornet, C.Miro, M.Muntada, L.Nogal, M.Reigosa, V.Rial, L.Velasco, A.Pareja.

Entrenador: I.Vicente     Delegat: E.Aldehuela

Aquest cap de setmana les juniors jugaven a la difícil pista del Roser. Un equip que depenia en atac de la jugadora numero 6.

Les sitgetanes en els primers minuts de partit, era capaç de parar-la i així treure uns punts d’avantatge en el marcador. Al inici del tercer període tres pilotes consecutives perdudes, i un 8-0 de parcial, acostaven les barcelonines al marcador a tant sols un punt.

Un últim quart amb una molt bona defensa sobre la jugadora numero 6, que anotava en el partit 28 punts, donava una nova victòria al nostre equip junior femení.

Proper partit dissabte dia 14 de març a les 16:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens al  A.E.S.E. 1

C.T. Cadet femení promoció – nivell A2 – segona fase – grup 02

Bàsquet Sitges     40
C.B. Prat Montibello    71

M.Ayllon, C.Castellanos, L.Flores, L.Jimenez, J.Masana, A.Pareja, G.Ruiz, J.Sanchez, L.Serrano

Entrenador: Nuria Gil     Delegat: E.Camprubi

Proper cap de setmana, diumenge dia 15 de marc a les 9:30 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del B.F. Viladecans “B”

C.T. Infantil femení promoció – nivell B2 – segona fase – grup 04

Raco d’en Cona – C.B. Cubelles  61

A.Arjona, A.Bermudez, A.Camprubi, V.Corts, A.Eguia, L.Ferreri, S.Horner, A.Sanchez, A.Simon, A.Subiranas, X.Vendrell, A.Vivancos.

Entrenador: A.Albiol i C.Miro

Proper cap de setmana, dissabte dia 14 de marc a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges rebrà a Pins Vens el Club Bàsquet Can Parellada.

C.T. Mini femení promoció – nivell C – primera fase – grup 09

Bàsquet Sitges     73
C.B. Montpedrós Groc    37

K.Barguño, A.Ferre, S.Gil, R.Gil, M.Lopez, F.Milà, N.Prieto, I.Sanchez, L.Suja, M.Torres, T.Venturas,

Entrenador: B.Flores     Delegat: L.Velasco

Proper cap de setmana, dissabte dia 14 de marc a les 12:00 hores, el Bàsquet Sitges rebrà a Pins Vens el Club Natació Terrassa “B”.

C.T. Pre-mini femení promoció – nivell D – primera fase – grup 04

Bàsquet Sitges     28
B.F. Viladecans “A”    38

G.Carretero, S.Dembele, L.Ferrer, A.Layola, P.Lopez, S.Macias, A.Subiranas, Y.Uzcategui, M.Lazaro.

Entrenador: O.Gutierrez     Delegat: B.Arrive

Proper cap de setmana, dissabte dia 14 de marc a les 10:30 hores, el Bàsquet Sitges rebrà a Pins Vens el E.B. Rosella.