Motor

Impressionant inici de temporada de Nil Roig en la categoria de 600cc

El pilot sitgetà puja contra tot pronòstic al segon calaix del pòdium en el seu debut en la categoria Súper Sport 600cc

Redacció Sitges 09-03-2020 13:57 Lectures 384

Arxivat a:

Nil Roig al Campionat Interautonòmic de Velocitat al circuit de Xerès. Cedida

Nil Roig al Campionat Interautonòmic de Velocitat al circuit de Xerès. Cedida

El passat diumenge es va celebrar la primera cursa de la temporada del Campionat Interautonòmic de Velocitat al circuit de Xerès. Nil Roig debutava a la categoria Súper Sport 600cc, els entrenaments lliures del divendres feien preveure que Roig podria intentar quedar per la meitat dels 25 participants, als cronometrats del dissabte va saltar la primera sorpresa baixant un segon i mig el temps i ubicant la seva Yamaha R6 sisena a la graella de sortida.

El diumenge, la sortida donava pas a 13 voltes intenses, ben aviat es va formar un piquet de 6 pilots, cap a la meitat de la cursa el grup estava liderat per tres pilots escapats, el finlandès Ver TiTakala, seguit del català Guillem Erill que va caure la volta 11, cedint la segona posició al sitgetà Nil Roig, seguit a 12 segons per l’andalús Paco Gómez.

Roig visiblement emocionat declarava. No m’ho podia creure, mai m’hagués imaginat que podia estar davant a la meva primera cursa amb una 600cc, els rivals son molt bons i 4 o 5 anys més grans, el meu equip Gasss Racing m´ha donat la moto perfecta.

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres