Empat amb regust agredolç

L’equip sitgetà suma el segon empat amb una derrota al Municipal, el primer fou a la primera jornada davant el Sant Cugat

UE Sitges 2 – UD Unificació Bellvitge 2

L’UE Sitges no passava de l’empat davant la Unificació Bellvitge en un bon partit jugat pels dos equips. L’equip de Manel Rodríguez que s’anava al descans amb un favorable 2 a 0 no va saber tancar el matx sorprès pels de L’Hospitalet que no tan sols van saber entrar en el partit si no que van poder empatar-lo i d’aquesta manera mantenir la mateixa diferencia amb el Sitges, en una jornada en que la derrota del Sant Cugat a Valldoreix i el triomf del Alt. Prat Delta deixa tot més igualat entre aquets quatre equips.

Des del primer instant ja es va poder veure que ningú regalaria res degut al molt que es jugaven els dos equips, se li posaven molt bé les coses al Sitges amb el gol de Cèsar al minut 21, culminant un magnífic passi a l’espai de Geri, l’havia tingut instants abans Martí Ferret e instants després Carlos Henarejos, però a la mitja hora del partit Geri feia el segon d’un Sitges que estava jugant uns molt bons minuts, arribant al descans amb aquesta molt bona avantatja dels locals.

Li va faltar en aquesta segona part tancar el partit als de Manel Rodríguez quan van poder fer-lo, el golejador de la Unificació Bellvitge, Joel Paredes, amb el seu gol posava als seus dintre del partit al minut 72 i el mateix golejador en una jugada precedida d’una falta que l’àrbitre molt malament en aquesta segona part no va voler veure  empatava, després tot van ser nervis i preses però el marcador ja no es va moure, d’aquesta manera l’ UE Sitges que havia controlat molt bÉ el partit als primers 45 minuts li passava factura la segona part, a la fi del matx l’àrbitre perjudicava més al Sitges mostrant la vermella directa a Oscar Hernando i Mati Ferret.