Motor

Es constitueix el Ribes Motor Club

Redacció Sant Pere de Ribes 10-03-2020 17:56 Lectures 568
Acte de constitució del “Ribes Motor Club”. Eix

Acte de constitució del “Ribes Motor Club”. Eix

El passat diumenge, 8 de març de 2020 a les 12:00h. a la Sala Josep Lluís Palacios de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, es va celebrar l’acte de constitució de l’entitat “RIBES MOTOR CLUB” . Van assistir unes 70 persones, convocades pels impulsors mitjançant el boca-orella i grups de WhatsApp.

Després d’una breu introducció, en la que es va fer una ressenya de la història del motor a la comarca i al municipi, es van explicar els passos a seguir per tal materialitzar la iniciativa, tant des d’un punt de vista legal com econòmic. També es van compartir idees per a l’organització de properes activitats.

En acabar, 48 persones van signar l’acta com a socis fundadors i es va designar la primera junta directiva que haurà de posar en marxa l’entitat i formalitzar-la davant la Generalitat de Catalunya.

Tot seguit es va oferir un vermut i una mostra d’alguns dels vehicles, motos i cotxes de totes les èpoques, que hi han guardats als garatges i magatzems del poble.

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres