Motor

Es constitueix el Ribes Motor Club

Redacció Sant Pere de Ribes 10-03-2020 17:56 Lectures 1213
Acte de constitució del “Ribes Motor Club”. Eix

Acte de constitució del “Ribes Motor Club”. Eix

El passat diumenge, 8 de març de 2020 a les 12:00h. a la Sala Josep Lluís Palacios de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, es va celebrar l’acte de constitució de l’entitat “RIBES MOTOR CLUB” . Van assistir unes 70 persones, convocades pels impulsors mitjançant el boca-orella i grups de WhatsApp.

Després d’una breu introducció, en la que es va fer una ressenya de la història del motor a la comarca i al municipi, es van explicar els passos a seguir per tal materialitzar la iniciativa, tant des d’un punt de vista legal com econòmic. També es van compartir idees per a l’organització de properes activitats.

En acabar, 48 persones van signar l’acta com a socis fundadors i es va designar la primera junta directiva que haurà de posar en marxa l’entitat i formalitzar-la davant la Generalitat de Catalunya.

Tot seguit es va oferir un vermut i una mostra d’alguns dels vehicles, motos i cotxes de totes les èpoques, que hi han guardats als garatges i magatzems del poble.

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No