BTT

Nou circuit amb Btt a la Muntanya de Sant Pau

2h de resistència per parelles

Redacció Vilafranca del Penedès 10-03-2020 17:18 Lectures 321
Nou circuit amb Btt a la Muntanya de Sant Pau. Eix

Nou circuit amb Btt a la Muntanya de Sant Pau. Eix

Aquesta activitat ha quedat suspesa per l’afectació del COVID-19 a Catalunya

El proper diumenge 15 de març tindrà lloc a la muntanya de Sant Pau la 11a edició de la Raimonada btt organitzada pel Club Metal Bikers, una prova de resistència per parelles que consisteix en fer el màxim de voltes possibles a un circuit marcat d’uns 2,1 kms fent relleus durant dues hores.

El circuit és absolutament nou a la muntanya de Sant Pau de Pacs del Penedès. Recorrerà per una zona boscosa amb fortes corbes a la part nord i unes espectaculars vistes de Vilafranca a la part sud que seran de màxima satisfacció pels bikers.

Les persones interessades en participar a la 11a Raimonada Btt han de ser majors de 14 anys i poden fer la inscripció a través la web. El preu és a partir de 12,50 € per persona amb la llicència federativa en curs del 2020. Hi haurà premis per les tres millors parelles en categoria masculina, femenina, mixta i júnior (de 16 a 18 anys), a més d’un obsequi per a tots els participants. L’organització destinarà un percentatge de les inscripcions a La Marató de TV3.

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres