Patinatge

El Quartet Júnior de Xous del CPA Ribes es proclama Subcampiones de Catalunya

CPA Ribes Sant Pere de Ribes 11-03-2020 9:51 Lectures 887
Sònia González, Aina Calderer, Abril González i Aina Roglàn. Eix

Sònia González, Aina Calderer, Abril González i Aina Roglàn. Eix

El Pavelló Poliesportiu d’Andorra ha acollit aquest cap de setmana la Copa Catalana de Xous i el Campionat de Catalunya de Quartets Júnior i Cadet de patinatge artístic.

Competició que s’ha realitzat al Principat d’Andorra amb la participació de 370 esportistes corresponents a 39 grups vinguts de les quatre territorials de Catalunya que han fet gaudir dels seus balls als més de 900 espectadors que ho han vist en directe.

La competició, que ha tingut lloc en unes instal·lacions excepcionals, es va obrir dissabte 7 de març, amb una primera jornada en la que el Quartet Júnior de Xous del CPA Ribes, format per les patinadores Sònia González, Aina Calderer, Abril González i Aina Roglàn, es van proclamar Subcampiones de Catalunya amb una gran interpretació a pista de la seva coreografia titulada "Al límit de la Inconsciència".

Tot i obtenir la puntuació màxima que va superar a la resta de grups, a la fi s'han situat en una molt meritòria segona plaça a causa del sistema de puntuació white.

Moltes felicitats a les quatre patinadores i als seus entrenadors i alhora coreògrafs, Nerea Martín i Xavi Martín.

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No