Patinatge

El Quartet Júnior de Xous del CPA Ribes es proclama Subcampiones de Catalunya

CPA Ribes Sant Pere de Ribes 11-03-2020 9:51 Lectures 325
Sònia González, Aina Calderer, Abril González i Aina Roglàn. Eix

Sònia González, Aina Calderer, Abril González i Aina Roglàn. Eix

El Pavelló Poliesportiu d’Andorra ha acollit aquest cap de setmana la Copa Catalana de Xous i el Campionat de Catalunya de Quartets Júnior i Cadet de patinatge artístic.

Competició que s’ha realitzat al Principat d’Andorra amb la participació de 370 esportistes corresponents a 39 grups vinguts de les quatre territorials de Catalunya que han fet gaudir dels seus balls als més de 900 espectadors que ho han vist en directe.

La competició, que ha tingut lloc en unes instal·lacions excepcionals, es va obrir dissabte 7 de març, amb una primera jornada en la que el Quartet Júnior de Xous del CPA Ribes, format per les patinadores Sònia González, Aina Calderer, Abril González i Aina Roglàn, es van proclamar Subcampiones de Catalunya amb una gran interpretació a pista de la seva coreografia titulada "Al límit de la Inconsciència".

Tot i obtenir la puntuació màxima que va superar a la resta de grups, a la fi s'han situat en una molt meritòria segona plaça a causa del sistema de puntuació white.

Moltes felicitats a les quatre patinadores i als seus entrenadors i alhora coreògrafs, Nerea Martín i Xavi Martín.

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres