Es retroben amb el triomf jugant un bon partit

Imatge d'arxiu

CF Sitges- Suburense 2 – FC Masquefa 1

El Sitges-Suburense es fa amb el triomf amb justícia davant un Masquefa voluntariós aguantant el marcador a 0 els primers 45 minuts. Els sitgetans però van saber trencar la tanca a la segona part fent mèrits fins i tot per haver aconseguit un marcador més ampli, però la realitat va fer que s’arribés a la fi amb patiment degut a la incertesa del 2 a 1 final.

Gaudia l’equip sitgetà a la primera part de bones ocasions però amb poc encert, la tenia i molt clara Viñola que amb tot la porta per ell llançava fora.

El gol de Joal Linares al minut 50 feia justícia al que s’estava veient al terreny de joc, el Sitges Suburense  es mereixia marcar, posant el segon Viñola quan millor joc estava realitzant l’equip, a manca de set minuts per la fi el Masquefa després de realitzar una molt bona jugada escurçava diferencies posant la por a l’equip sitgetà que va fer mèrits per no finalitzar tan ajustat.

L’Alineació

Sitges-Suburense: Alex Serrano, Rafa, Guerrero, Marc Martínez, (Jano 66) Xavi Rodríguez, Viñola (Jorge Ayala 81) Joal Linares, Cruselles, Guillem Gracia, (Carlos Cantos 82), Gerard, Raul Peiró (Eric Furró 79).

Els de Dani Pujol viatgen aquest dissabte al camp del líder, el Moja, en el partit d’anada al Municipal d’Aiguadolç el Sitges Suburense va perdre per 0 a 2.