Malgrat caure encara es pot

Una fluixa primera part del conjunt sitgetà passa factura que amb aquesta derrota donen un pas enredera a les seves aspiracions

Plantilla del CPS Sitges. Eix

PHC Sant Cugat 4 – CPS Sitges 2

El CPS Sitges no va poder treure res de positiu del seu desplaçament a la pista d’un Sant Cugat que els ha guanyat els dos partits disputats, els de Carles Busquet no es van trobar còmodes al primers 25 minuts de joc i poc encertats defensivament, tres regals en forma d’errades els passa massa factura arribant al descans pràcticament sentenciats amb un 4-0.

És cert que el CPS Sitges reaccionava a la segona meitat que jugant en zona es van trobar més còmodes i per la seva banda els locals que tenien pràcticament feta la feina es va veure un xic descol·locats, dos gols molt seguits de Rubèn i Raven els ficava dintre del partit, ja en el tram final el CPS Sitges errava un penal que d’entrar el desenllaç final hagués estat un altre, a destacar a la segona meitat al porter Montoya que ho va parar tot, fins i tot una directa amb doble intervenció, un cop més l’equip arriba molt a porta però marcava l’encert.

L’alineació

Per aquest partit Carles Busquet contava amb aquest cinquè inicial, Montoya, Gerard, Ferran, Biel i Sabater, després sortien Muntané, Raven, Eloi i Rubèn.

El CPS Sitges rep aquest dissabte al Monjos en una jornada que de jugar-se degut al coronavirus donarà inici a les 18 hores.

Resultats dels partits de la propera jornada: 6, 7 i 8 de març de 2020

Divendres, 6 de març de 2020

– Partits jugats com a visitant:

Sènior A: PHC Sant Cugat B 4 – CPS Sitges “New Ricky’s” 2. (Lliga de 1ª Catalana: 22ª jornada)

Dissabte, 7 de març de 2020

Aleví: Reus Deportiu C 8 – CPS Sitges “atebion.es” 7. (Lliga “Copa Federació”)

Benjamí: CP Vilafranca B 6 – CPS Sitges “baixens.com” 0. (Lliga “Campionat de Barcelona”)

Sènior B: Cambrils CH 5 – CPS Sitges “regarsa.com” 2. (Lliga de 2ª Catalana: avançament de la 26ª jornada)

Diumenge, 8 de març de 2020

Sènior B: Molins de Rei 0 – CPS Sitges “regarsa.com” 1. (Lliga de 2ª Catalana: 22ª jornada)

Júnior: CE Noia “Freixenet” B 10 – CPS Sitges “baixens.com” 1. (Lliga “Copa Catalana”)

La resta d’equips tenien jornada de descans.