Bon partit per gaudir

CB Santpedor

CB Santpedor "B" - CNB Vilanova. Eix

CB SANTPEDOR "B" 47- CNBV CERVESERIA LA PARRÒQUIA 78

Diumenge el sènior vilanoví visitava la pista d'un Santpedor que a l'anada va posar en molts problemes als grocs, no s'esperava doncs un partit plàcid.

Sortida amb Javi, Alex, David, Sugri i Caelles. En els primers minuts es va veure un equip local molt intens, que basava el seu joc ofensiu en constants penetracions dels jugadors exteriors, que l'equip del Garraf no sabia aturar. Tot i això, un gran encert en el tir de tres va permetre als visitants mantenir-se dins el partit, final del primer quart 16-16.

Al segon quart es va mantenir la mateixa tònica. Certa activació dels de La Parròquia en defensa i millor joc ofensiu, amb una selecció de tir més acurada i millor circulació de pilota. De nou Burcet als darrers minuts del quart, rendibilitzava la seva estada a pista amb sis punts seguits que col·locava el lluminós 28-32 a la mitja part.

I aquest cop tocava bon tercer quart. El Nou Bàsquet va sortir com una moto, amb un Javi que va prémer l'accelerador i va marcar un ritme de partit que els locals no van poder seguir. Al minut nou el parcial era demolidor (2-23) i el matx estava sentenciat. La resta de partit va servir per agafar confiança, per seguir treballant i en definitiva per gaudir mentre es fan bé les coses. Final, 47-78, bons partits i resultats els dos darrers. Serà difícil seguir la ratxa, diumenge ens visita el líder, el CB Sitges, que té a tocar l'ascens. Seguim.

CNBV CERVESERIA LA PARRÒQUIA: SUGRI (5), ALEX (5), DAVID (13), LLUISGUI (9), GALI (4), COLLADOS (9), JAVI (9), BURCI (12), CAELLES (9), DÍDAC (1) i BORJA (2).