Gimnàstica

Dos ors, una plata i un bronze pel CG Vilanova

CG Vilanova Vilanova i la Geltrú 13-03-2020 10:46 Lectures 699
Equip Escolars C del CG Vilanova. Eix

Equip Escolars C del CG Vilanova. Eix

El passat cap de setmana es va celebrar a Gelida la 2a. Jornada Comarcal de gimnàstica artística escolar.

En categoria benjamí, la Gina Peña va aconseguir l'or a nivell individual i juntament a Ivet Sans, Jana Gallego, Meritxell Màs, Eider Martín i Neus Agulló van obtenir la 1a. posició a la classificació general per equips.

També es va celebrar la 2a. Fase federativa de la Copa Catalana en categories escolars a Salt.

En categoria Escolar AP, la B. G. es va classificar en 2a. posició, obtenint la plata a la general, sent 1a. a terra i 2a. a la barra d'equilibri.

En categoria Escolar BG, l'Alba Almirall va concloure 5a.a la classificació individual, sent 3a. a salt, i juntament a la Nahia Miret i a la L.G. van ser 7es. en la classificació per equips.

En categoria C3 van competir la Laia Ruiz de Castañeda, la Olalla Gutiérrez i la Gisela Calvo que van concloure en 11a. posició a la classificació per equips.

En categoria C4P. l'Adriana Genís va aconseguir el bronze, una merescuda 3a. posició d'entre 121 gimnastes, sent 2a. a paral·leles, cal destacar també la 3a. posició a paral·leles de la Berta Figuerola que juntament a l'Adriana, la Martina Mato i la Cassandra François van concloure en 11a. posició per equips.

El segon equip d'aquesta mateixa categoria el formaven l'Aran Coll, l'Emma Vacas, Cèlia Gonçalves i Nayara Paulos que van ser 19es. a la classificació general per equips.

En categoria C4G competien 108 gimnastes finalitzant l'Amelia Dodds en 53a. posició i la Caitlin Burgess en 66a. plaça a la classificació general absoluta.

En categoria Escolar E4G, la Maria Moreno va finalitzar 6a. a la general, sent la 4a. posició a barra la seva millor nota. La Diana Pérez va concloure 17a. amb la 1a. posició a Salt i la 4a. posició a barra, finalment l'Ariadna Pellicer va ser 31a. amb la 4a. millor nota a salt. Pel que fa a la classificació general per equips van aconseguir la 5a. posició.

Aquest proper cap de setmana era el torn de la Base 1-2-3 i les escolars D però la Federació Catalana de Gimnàstica ha ajornat les competicions del dos propers caps de setmana, per tant haurem d'esperar a les noves convocatòries de la temporada.

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No