Gimnàstica

Dos ors, una plata i un bronze pel CG Vilanova

CG Vilanova Vilanova i la Geltrú 13-03-2020 10:46 Lectures 426
Equip Escolars C del CG Vilanova. Eix

Equip Escolars C del CG Vilanova. Eix

El passat cap de setmana es va celebrar a Gelida la 2a. Jornada Comarcal de gimnàstica artística escolar.

En categoria benjamí, la Gina Peña va aconseguir l'or a nivell individual i juntament a Ivet Sans, Jana Gallego, Meritxell Màs, Eider Martín i Neus Agulló van obtenir la 1a. posició a la classificació general per equips.

També es va celebrar la 2a. Fase federativa de la Copa Catalana en categories escolars a Salt.

En categoria Escolar AP, la B. G. es va classificar en 2a. posició, obtenint la plata a la general, sent 1a. a terra i 2a. a la barra d'equilibri.

En categoria Escolar BG, l'Alba Almirall va concloure 5a.a la classificació individual, sent 3a. a salt, i juntament a la Nahia Miret i a la L.G. van ser 7es. en la classificació per equips.

En categoria C3 van competir la Laia Ruiz de Castañeda, la Olalla Gutiérrez i la Gisela Calvo que van concloure en 11a. posició a la classificació per equips.

En categoria C4P. l'Adriana Genís va aconseguir el bronze, una merescuda 3a. posició d'entre 121 gimnastes, sent 2a. a paral·leles, cal destacar també la 3a. posició a paral·leles de la Berta Figuerola que juntament a l'Adriana, la Martina Mato i la Cassandra François van concloure en 11a. posició per equips.

El segon equip d'aquesta mateixa categoria el formaven l'Aran Coll, l'Emma Vacas, Cèlia Gonçalves i Nayara Paulos que van ser 19es. a la classificació general per equips.

En categoria C4G competien 108 gimnastes finalitzant l'Amelia Dodds en 53a. posició i la Caitlin Burgess en 66a. plaça a la classificació general absoluta.

En categoria Escolar E4G, la Maria Moreno va finalitzar 6a. a la general, sent la 4a. posició a barra la seva millor nota. La Diana Pérez va concloure 17a. amb la 1a. posició a Salt i la 4a. posició a barra, finalment l'Ariadna Pellicer va ser 31a. amb la 4a. millor nota a salt. Pel que fa a la classificació general per equips van aconseguir la 5a. posició.

Aquest proper cap de setmana era el torn de la Base 1-2-3 i les escolars D però la Federació Catalana de Gimnàstica ha ajornat les competicions del dos propers caps de setmana, per tant haurem d'esperar a les noves convocatòries de la temporada.

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres