Confinament

L'Ajuntament de Vilafranca impulsa la Confinacursa, una cursa familiar confinada

La cursa consistirà en recórrer 1 quilòmetre dins de casa (corrent, caminant...) i en família

Redacció Vilafranca del Penedès 01-04-2020 18:42 Lectures 2794
L'Ajuntament de Vilafranca impulsa la Confinacursa, una cursa familiar confinada. EIX

L'Ajuntament de Vilafranca impulsa la Confinacursa, una cursa familiar confinada. EIX

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Vilafranca ha organitzat pel proper diumenge 12 d’abril, a les 11h, la Confinacursa, cursa familiar confinada. La cursa consistirà en recórrer 1K dintre de casa (corrent, caminant...), en família. No hi haurà premis ni guanyadors. Cadascú haurà de fer el seu propi recorregut confinat dintre de casa, al balcó, en cintes de córrer domèstiques, on sigui!, però a casa. I cadascú al ritme que vulgui.

Perquè sigui el més semblant a un esdeveniment esportiu "no confinat", es farà un diumenge al matí (com la gran majoria de curses) i a una hora concreta. Tothom el mateix dia i a la mateixa hora: diumenge 12 d'abril. a les 11 del matí.

Les inscripcions s’hauran de fer online a la plataforma www.weevens.com a partir de dilluns dia 6 d’abril, coincidint amb el Dia Mundial de l'activitat física i l'esport, i fins al mateix dia de la cursa. La inscripció tindrà un import d’1€, que es destinarà íntegrament a la campanya #joemcorono. A més a més del preu de la inscripció, la plataforma permetrà fer donacions directes a la campanya.

A més a més, el patrocinador de la Confinacursa, Serveis Mèdics Penedès, aportarà 1€ per cada inscripció feta a la campanya.

Els participants podran descarregar-se un model de dorsal per imprimir-se i totes les persones participants tindran un "diploma" personalitzat amb el seu nom, que es podrà descarregar l'endemà de la cursa.

L'objectiu de la cursa confinada és múltiple:

- promoure l'activitat física i esportiva com un acte més del Dia Mundial de l'activitat física, que s’allargarà tota la setmana.

- potenciar la pràctica de l'activitat física en família: es recomana que participi i faci la cursa tota la família junta.

- recollir fons econòmics per a la investigació del Covid-19.

- ser un moment de trobada per tota la comunitat esportiva en una mateixa data i hora, formant part d’un esdeveniment solidari en unes circumstàncies inèdites i excepcionals.

L’objectiu en els propers dies és que la comunitat esportiva de Vilafranca comparteixi l’esdeveniment a través de les xarxes socials i els grups de Whatsapp, Telegram, etc i que els participants comparteixin imatges/vídeos de la seva inscripció i de la cursa a les xarxes socials amb les etiquetes #confinacursa, #joemcorono, #gentactiva

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres