Cursa solidària

Obertes les incripcions a la #Confinacursa

Redacció Cubelles 06-04-2020 12:40 Lectures 848
#Confinacursa. Eix

#Confinacursa. Eix

Ja estan obertes les inscripcions a la #Confinacursa, cursa familiar confinada, que organitza la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Vilafranca pel proper diumenge 12 d’abril, a les 11h.

Les inscripcions s’han de fer online a la plataforma www.weevens.com, a partir d’avui dilluns 6 d’abril coincidint amb el Dia Mundial de l'activitat física i l'esport, i fins al mateix dia de la cursa. La inscripció tindrà un import d’1€, que es destinarà íntegrament a la campanya #joemcorono, per a la investigació del tractament i vacuna contra el Covid-19. A més a més del preu de la inscripció, la plataforma permetrà fer donacions directes a la campanya i el patrocinador de la Confinacursa, Serveis Mèdics Penedès, aportarà 1€ per cada inscripció feta a la campanya.

La cursa consistirà en recórrer 1K dintre de casa (corrent, caminant...), en família. No hi haurà premis ni guanyadors. Cadascú haurà de fer el seu propi recorregut confinat dintre de casa, al balcó, a la terrassa, en cintes de córrer domèstiques, on sigui!, però a casa. I cadascú al ritme que vulgui.

Perquè sigui el més semblant a un esdeveniment esportiu "no confinat", es farà un diumenge al matí (com la gran majoria de curses) i a una hora concreta. Tothom el mateix dia i a la mateixa hora: diumenge 12 d'abril, a les 11 del matí. Es donarà la sortida des del compte d’Instagram @esportvilafranca.

Totes les persones participants podran descarregar-se a la mateixa web d’inscripcions un model de dorsal per imprimir-se i tindran un "diploma" personalitzat amb el seu nom, que es podrà descarregar l'endemà de la cursa.

Les persones participants podran compartir el seu dorsal a Instagram amb l’etiqueta #confinacursa i entraran en un sorteig de 10 serveis i abonaments al Complex Aquàtic de Vilafranca.

Els participants podran fer-se l’avituallament per la cursa amb la recepta del servei de nutrició i dietètica de Miostaf, al seu compte d’Instagram @clinicamiostaf  i desprès de la cursa hi haurà un servei de recuperació i estiraments, que es retransmetrà en directe a les 11.30h al mateix compte d’Instagram.

La regidora d’Esports anima tothom a compartir imatges/vídeos de la seva inscripció i de la cursa a les xarxes socials amb les etiquetes #confinacursa, #joemcorono, #gentactiva les persones que hi participin entraran en un sorteig de 30 serveis i abonaments del Complex Aquàtic de Vilafranca i altres sorpreses.

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres