Crisi del coronavirus

Torneig solidari de Fifa20 al Garraf per la lluita contra el coronavirus

Es tracta d'una iniciativa sorgida en un grup de Whatsapp de jugadors de la Lliga de Futbol Sala Casernes de Vilanova

Redacció Vilanova i la Geltrú 09-04-2020 9:35 Lectures 2530
Torneig solidari de Fifa20 al Garraf per la lluita contra el coronavirus. EIX

Torneig solidari de Fifa20 al Garraf per la lluita contra el coronavirus. EIX

Una iniciativa sorgida en un grup de Whatsapp de jugadors de la Lliga de Futbol Sala Casernes de Vilanova s'ha convertit en aquests dies en una nova proposta solidària, un Torneig solidari de Fifa20 per la lluita contra el coronavirus. L'objectiu d'aquest grup d'amics és recaptar diners per ajudar, en el possible, a lluitar contra la Covid-19.

Aquest torneig compta amb el suport de clubs de futbol de la comarca (At. Vilanova, CF Vilanova i la Geltrú i Penya Jove Roquetes) i de les tres lligues de futbol sala de la comarca (ALFS les Roquetes, AFS Sitges i FS Casernes Vilanova). Es tracta d'un torneig online de Fifa20 (només en PS4) que es jugará en format de grups per després arribar a la fase final.

Per poder accedir al torneig només es necessari fer una donació mínima de 5€ que es faran servir per comprar material per l'Hospital Residència Sant Camil, centre de referència de la comarca del Garraf.

Podeu trobar més informació i la normativa al compte de Instagram
@torneig_fifa_covid19 (https://bit.ly/2JTGh2c)

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No