HOQUEI PATINS

La FEP dona per finalitzades les competicions estatals d' hoquei patins

El CE Vendrell puja a Ok Lliga masculina i no hi haurà descenssos en cap categoria

Llorens Mateo Vilanova i la Geltrú 02-05-2020 17:53 Lectures 459

La RFEP ha decidit donar la temporada per finalitzada per causa de l'estat d'alarma per Coronavirus i ha fet un ajust en les composicions dels diferents grups.

Així en l'OK Lliga Masculina dona per campió al F.C. Barcelona, primer classificat en el moment de l'aturada i no hi haurà play off pel descens no perdent categoria cap equip. Per la propera temporada s'hi afegiran el Mataró i Vendrell primers classificats dels grups Nord i Sud de l'OK Lliga Plata en el moment de l'aturada per la pandèmia

En l'OK Lliga Femenina amb les mateixes consideracions es proclama com a campió al C.P. Manlleu i no perd la categoria cap equip. Si afegiran dos equips més en la propera temporada procedents de les competicions inferiors.

Per la classificació per competicions europees s'aplicarà el mateix concepte en base a l'ordre de la classificació en el moment de l'aturada.

La Copa del Rei i de la Reina es disputarà en el mes de Setembre (dies 17,18,19 i 20).

Pel que fa a l'OK Lliga Plata, els equips que pugen de categoria son el Mataró i el Vendrell que son els liders dels seus grups en el moment de l'aturada. No hi haurà descenssos i les dues places que resten lliures seran per equips de categories inferiors com en l'OK Lliga Femenina 

L'OK Lliga Bronze es dona per finalitzada per la manca de dates.

Els campionats d'Espanya de categories inferiors (Alevins, Infantils, Juvenils i Júniors) es faran el mes de setembre, amb les normatives que properament es comunicaran.

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres