Desescalada del confinament

El Vendrell treballa amb la previsió de poder obrir les instal·lacions esportives municipals quan s’entri a la fase 3

Si no hi ha cap canvi al respecte, a la regió sanitària del Camp de Tarragona està previst que el desconfinament entri a la fase 3 a partir del 8 de juny

Redacció El Vendrell 15-05-2020 18:12 Lectures 446

Arxivat a:

El Vendrell treballa amb la previsió de poder obrir les instal·lacions esportives municipals quan s’entri a la fase 3 . Ajuntament del Vendrell

El Vendrell treballa amb la previsió de poder obrir les instal·lacions esportives municipals quan s’entri a la fase 3 . Ajuntament del Vendrell

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Vendrell treballa amb la previsió de poder tornar a obrir les instal·lacions esportives municipals quan s’entri a la fase 3 de la desescalada del confinament per la Covid-19 que, si no hi ha cap canvi al respecte, a la regió sanitària del Camp de Tarragona està previst que sigui a partir del 8 de juny.

Aquesta previsió es treballa en el marc de la Taula de Treball del Sector Esportiu Municipal del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre, de la qual el Vendrell en forma part, on es treballa de forma conjunta per unir esforços i compartir criteris relacionats amb la situació derivada per la Covid-19 i l’afectació als serveis esportius municipals.

La regidora d’Instal·lacions Esportives, Mar Negro, ha manifestat que “tot i aquest calendari previst de reobertura, les instal·lacions esportives municipals tornaran a tenir activitat quan es pugui garantir la màxima seguretat sanitària i sempre seguint els paràmetres marcats pel govern de l’Estat”.

En aquest sentit, s’està elaborant un pla per garantir al màxim la seguretat sanitària dels usuaris i esportistes de les instal·lacions esportives municipals.

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres