Bàsquet

Arnau Martrat, nou entrenador del Ferroli SMA

CB Ribes Sant Pere de Ribes 20-05-2020 19:30 Lectures 244
L'equip sènior del CB Ribes. Eix

L'equip sènior del CB Ribes. Eix

Arnau Martrat serà l’entrenador del Ferroli Bàsquet Ribes la temporada 2020-2021, substituïnt en el càrrec a Toni Segarra, que seguirà a la Direcció Tècnica del club.

El Club ha fet oficial el nomenament del tècnic ribetà, que les darreres temporades ha entrenat a les generacions del 2005, 2006 i 2007. Martrat, de 33 anys, ha estat jugador del sènior les darreres 5 temporades, si bé és cert que la major part de l’última la va passar inactiu per una lesió de llarga durada.

El nou entrenador del Ferroli Bàsquet Ribes ja ha comunicat a l’equip les seves intencions de comptar amb el màxim de jugadors de l’anterior plantilla, així com ha agraït al club l’oportunitat i expressat la seva gran motivació per dirigir el primer equip sènior del club. El primer pas serà parlar amb cada membre de l’equip i començar a sondejar quins jugadors es poden sumar al projecte.

Toni Segarra posa fi així a una trajectòria de cinc anys i mig al capdavant de l’equip, amb 148 partits oficials dirigits, repartits entre quatre temporades a Primera Catalana i una temporada i mitja a Segona.

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres