Bàsquet

Arnau Martrat, nou entrenador del Ferroli SMA

CB Ribes Sant Pere de Ribes 20-05-2020 19:30 Lectures 766
L'equip sènior del CB Ribes. Eix

L'equip sènior del CB Ribes. Eix

Arnau Martrat serà l’entrenador del Ferroli Bàsquet Ribes la temporada 2020-2021, substituïnt en el càrrec a Toni Segarra, que seguirà a la Direcció Tècnica del club.

El Club ha fet oficial el nomenament del tècnic ribetà, que les darreres temporades ha entrenat a les generacions del 2005, 2006 i 2007. Martrat, de 33 anys, ha estat jugador del sènior les darreres 5 temporades, si bé és cert que la major part de l’última la va passar inactiu per una lesió de llarga durada.

El nou entrenador del Ferroli Bàsquet Ribes ja ha comunicat a l’equip les seves intencions de comptar amb el màxim de jugadors de l’anterior plantilla, així com ha agraït al club l’oportunitat i expressat la seva gran motivació per dirigir el primer equip sènior del club. El primer pas serà parlar amb cada membre de l’equip i començar a sondejar quins jugadors es poden sumar al projecte.

Toni Segarra posa fi així a una trajectòria de cinc anys i mig al capdavant de l’equip, amb 148 partits oficials dirigits, repartits entre quatre temporades a Primera Catalana i una temporada i mitja a Segona.

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No