Futbol

El futbol base femení arrenca amb força al Club Futbol Vilanova

El CFVNG ha creat la secció de futbol base femení dins el club, després del bon funcionament de l’estructura amb el ja existent primer equip femení

Redacció Vilanova i la Geltrú 02-06-2020 13:09 Lectures 703
Club Futbol Vilanova femení. Eix

Club Futbol Vilanova femení. Eix

El Club Futbol Vilanova aposta pel futbol femení, i ho demostra amb la presentació del nou projecte de futbol base femení. Les noies de 8 a 18 anys podran jugar a futbol a les files del Club Futbol Vilanova per primer cop després d’un parèntesis en el temps en el que l’entitat no havia gaudit de futbol base femení. Les que siguin més grans, podran jugar amb el primer equip femení, que des de ja fa uns anys compta amb una estructura sòlida dins el club.

En què consisteix el projecte?

Amb el projecte de futbol base femení, que es suma al ja existent primer equip femení, el club vol oferir un servei integral a les noies de Vilanova (i voltants) que vulguin jugar a futbol, i és per això que el club ofereix un servei complert i personalitzat tant per les jugadores com pels pares.

Les nenes i noies que formin part del Club Futbol Vilanova seran entrenades per entrenadors qualificats per la FCF, tindran servei de fisioteràpia exclusiu per la secció de futbol femení, preparació física especialitzada en el desenvolupament físic de les nenes i noies segons la seva etapa formativa, entrenaments específics per a les porteres i un equip de coordinació propi de la secció femenina per poder mantenir el contacte proper i directe amb les famílies.

Com formar-ne part?

Les inscripcions per formar part del futbol base femení del Club Futbol Vilanova ja estan obertes, i ja s’estan començant a confeccionar els equips. Si vols ser una més de l’equip, envia un correu electrònic cfvngfemeni@gmail.com i t’explicaran com fer-ho!

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No