CF Blanca Subur

David Porras, nou director esportiu de la Blanca Subur

Toni Muñoz Sitges 07-06-2020 20:49 Lectures 470
David Porras Vidal. Eix

David Porras Vidal. Eix

La sobtada mort de Josep Pascual “l’americano” ha fet que el seu substitut a la direcció esportiva una setmana després sigui en David Porras, actual entrenador del club amb gran coneixement i molts anys d’experiència entrenant tots els equips A i B de la Blanca Subur des de benjamins fins a juvenils. 

En David tot una referència en futbol formatiu amb més de 20 anys a las banquetes, provant el futbol amateur amb una temporada al Molanta que lluitava fins la última jornada per l’ascens.

Format com a jugador i com entrenador a la Blanca, la seva segona casa, el sitgetà te a partir d’ara un gran repte, seguir fidel als seus principis iniciant una nova faceta que degut a la seva experiència i la seva personalitat esportiva segur que la portarà de la millor manera, conscient que te el llistó prou alt.

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No