Hoquei patins

El 1er equip manté la majoria de jugadors en el seu retorn a l'OK Lliga Or

Amb la incorporació de Roc Llisa queda tancada la plantilla del CE Vendrell per a la temporada 2020-2021

CE Vendrell El Vendrell 10-06-2020 14:24 Lectures 344
Imatge d'arxiu del primer equip d'hoquei del CE Vendrell. Eix

Imatge d'arxiu del primer equip d'hoquei del CE Vendrell. Eix

Amb la incorporació de Roc Llisa queda tancada la plantilla d'OK Lliga per a la temporada 2020-2021.

El primer equip d'hoquei del CE Vendrell encara el retorn a l'OK Lliga Or amb una plantilla que manté la majoria de jugadors de la temporada passada i amb la continuïtat de Lluís Delriu com a entrenador, juntament amb el tècnic Xavi Ferrer, el preparador físic Àlex Tello, la fisioterapeuta Fàtima Sultan i l'auxiliar Quim Tomàs.

Pel que fa a la plantilla, amb fitxa de primer equip per competir a l'OK Lliga respecte a la temporada anterior, continuen els jugadors Emanuel Necchi, Lluís Ferrer, Xavi Crespo, Jan Escala, Curro Fernández-Ávila, Gerard Miquel i Iker Casado, i els porters Álvaro Shehda i Ot Arbós. Com a nova incorporació, s'ha arribat a un acord amb el jugador Roc Llisa, procedent del Bassano (Itàlia). Les baixes són David Lecha, cedit al Vilanova, i Aleix Cid, que ha comunicat la seva no continuïtat al Vendrell.

Roc Llisa amb el president del CE Vendrell 

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No