Nova temporada

Les seccions del Nova Olivella tornen als entrenaments

Rafa Linares Olivella 02-07-2020 10:57 Lectures 735
Entrenament de l'equip de rugbi del Nova Olivella. Eix

Entrenament de l'equip de rugbi del Nova Olivella. Eix

Si dilluns començaven a entrenar els nois del rugbi, de Stephen Land i Rafael Linares, ahir va ser el torn dels de fútbol 7, de Dani Villena.

S'ha apostat per tenir un mes de juliol d'entrenaments, des de el club, per una mica recuperar tot el temps perdut pel COVID-19 i no començar al setembre físicament baixos. Això si, amb una sèrie de restriccions, per mirar per la seguretat dels esportistes, amb gels hidroalcohòlics, tancament momentani de vestuaris i distanciament i falta de contacte als entrenaments físics i tècnics.

Les dues seccions han calcat un procés d'integració similar i sembla que la prova pilot d'ahir va ser genial. Poc a poc s’aniran incorporant altres seccions que encara no estan preparades per donar el salt. Des de la junta del club i l'Ajuntament estan en contacte perquè no hagi la possibilitat d'un rebrot a les instal·lacions.

Recordeu que tant el futbol 7 i el rugbi els horaris d'entrenament seran: 20 a 21:30 h rugbi, i 20 a 22 h futbol 7. Camp Municipal d'Esports d'Olivella. Portes obertes pels que voleu provar aquests esports. Possiblement ens incorporarem als entrenaments al setembre, el dilluns 31 d'agost o el dimecres 2 de setembre. Recordeu també que és possible que activem l'escola de tennis a les instal·lacions de Mas Mestre i que torni l'escola de rugbi novament després d'un any sabàtic.

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No