Estiu 2020

Les Estades Esportives de Sitges tanquen amb una valoració excel·lent de les famílies usuàries

L’enquesta realitzada a un 69% de les famílies posa en valor l’equip humà, les mesures sanitàries per la Covid-19 i les activitats realitzades

Redacció Sitges 05-08-2020 9:53 Lectures 2274
Les Estades Esportives de Sitges tanquen amb una valoració excel·lent de les famílies usuàries. Ajuntament de Sitges

Les Estades Esportives de Sitges tanquen amb una valoració excel·lent de les famílies usuàries. Ajuntament de Sitges

Les famílies dels 110 infants que han participat a les Estades Esportives aquest estiu valoren el casal molt bé (76,31%) o bé (23,69%). Així s’extreu del resultat de l’enquesta realitzada al 69% de les famílies de les nenes i nens que han gaudit, del 6 al 31 de juliol, del que és una iniciativa consolidada i que millora els resultats cada temporada. Amb una ocupació a tocar del 100%, l’estada mitjana dels infants ha estat de 2,17 setmanes. El regidor d’Esports, Jaume Monasterio, ha destacat el treball de la regidoria per “adaptar-se a l’actual situació sanitària i assegurar que els infants gaudissin de les Estades Esportives amb totes les garanties. La valoració de les famílies posa en valor la feina feta i, el més important, que els infants que han participat han gaudit de la proposta i han après valors esportius”.

En un any excepcional per la situació de pandèmia, el que més ha agradat a les mares i pares és l’equip humà i les mesures adoptades per prevenir possibles contagis per la Covid-19. Aquest any, les Estades Esportives han distribuït els infants en grups de 10, i les entrades i sortides es feien de forma esglaonada. Altres aspectes ben valorats són les sortides organitzades pel casal tots els divendres i la varietat d’activitats, concretament les nàutiques i aquàtiques.

L’excel·lència en els resultats s’evidencia notablement en l’atenció als infants, molt bona en un 85,53%, i en l’atenció a les famílies per part de l’organització, que rep puntuació màxima en el 88,16% de les persones enquestades. 

Les instal·lacions que acullen el casal i el grau de satisfacció reben també puntuacions elevades. En el cas dels equipaments molt bé (65,79%) i bé (34,21%), i les famílies estan molt (73,68%) o bastant (26,32%) contentes. El preu de les Estades Esportives és adequat per al 56,58%, mentre que un 32,89% el considera barat i un 2,63/ molt barat. És car per al 6,58% i molt car per a un 1,32% de les famílies.

Les Estades Esportives centren els seus valors en l’aprenentatge. Amb el lleure i l’activitat física com a punt de partida, els infants es relacionen, fan amics nous, i comparteixen experiències i vivències amb altres infants. 

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No