Golf

El Golf Terramar inaugura tres nous forats la propera setmana

Els germans Ayora, campions del club, jugaran un matx d’exhibició en el nou recorregut del camp

Redacció Sitges 07-08-2020 16:15 Lectures 4961
El Golf Terramar inaugura tres nous forats la propera setmana. EIX

El Golf Terramar inaugura tres nous forats la propera setmana. EIX

Aquest proper dijous al vespre, el Club de Golf Terramar inaugurarà el seu nou recorregut, amb l’estrena de tres nous forats a la zona de Can Pere Pau i Can Girona, completant la segona fase del Pla Director, dissenyat per Martin Ebert. Amb aquesta reforma, el camp tornarà a ser un par 72, amb la incorporació d’un par 3 (forat 11), un par 4 (12) i un par 5 (13). Per completar el projecte del nou Terramar quedarà pendent la tercera i última fase de reforma, amb la construcció del nou forat 10, un par 4 amb un gran llac entre el segon cop i el green, que donarà una nova personalitat a tota aquella àrea.

D’aquesta manera, el nou recorregut passa de 5.893 a 6.036 metres amb el que el traçat passarà a ser més competitiu, encara que, adaptat a tos els hàndicaps i edats. Els nous forats són un par 3 de 151 metres des del tee de blanques, situat al costat mateix de l’antiga masia catalogada de Can Pere Pau, que en un futur serà restaurada després de l’estudi arquitectònic que està en marxa. Tot seguit, un nou par 4 en els terrenys que ha cedit l’Ajuntament de Sitges i que es paral·lel a la zona de Can Girona. Es un forat de 330 metres.

Finalment un nou par 5, que quan es completi la tercera fase passarà a ser par 4 amb un green al costat del mateix llac del futur 10. Una vegada acabada l’última fase del Pla Director, el camp mantindrà llavors el par 72 ja que el forat 10, actualment un par 3, passarà a ser un par 4. Aquest nou par 5 és de 495 metres i transcorre pel traçat de l’antic forat 12 però en direcció contrària i acaba al green de l’antic par 3 del llac (forat 13).

Per inaugurar aquests nous tres forats, el Club de Golf Terramar ha organitzat un matx amistós d’exhibició el proper dijous 13, a les 19.15 hores, entre els dos recents campions del Club absoluts, en categoria masculina i femenina. Es dona el cas que son els germans Ayora, la Miriam i el Marià amb el que l’enfrontament tindrà un valor afegit especial. Els dos joves golfistes, que estan jugant a un gran nivell, han completat els seus estudis i formació esportiva, a la prestigiosa acadèmia nord-americana de David Ledbetter, fins que la crisi sanitària del Covid-19 els va obligar a tornar precipitadament a Sitges.

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No