Triatló

Èxit de la 1a edició del Tricampus infantil Triatló Vilarenc Aqua

Vilarenc Aqua Calafell 11-08-2020 18:00 Lectures 1099
Tricampus infantil Triatló Vilarenc Aqua. Eix

Tricampus infantil Triatló Vilarenc Aqua. Eix

El passat cap de setmana 1 i 2 d'agost, l'escola de triatló del Vilarenc Aqua va organitzar a l'alberg La Torre de Rialb seu primer campus infantil amb un total 16 participants, 10 nenes i 6 nens, integrants tots de l'escola esportiva ubicada a Calafell.

Allunyats del mundanal soroll i envoltats d'un entorn solitari i idíl·lic per a la pràctica del triatló, les i els joves triatletes de Calafell van gaudir d'un cap de setmana replet d'activitats i experiències inoblidables.

L’objectiu d’aquest primer Tricampus era el d’oferir un cap de setmana diferent en què l'esport, la convivència, la companyonia i valors com el respecte, l'esforç i l'assumpció de responsabilitats fossin l'estendard del mateix. I s'ha aconseguit amb escreix!

La idea d'organitzar un campus va sorgir a inicis de l'estiu del 2019 a petició d'algunes famílies, que desitjaven que els entrenaments continuessin en el període estival de les vacances, però amb el valor afegit de la convivència fora de casa. Així doncs, des de l'escola, ens vam posar mans a l'obra per organitzar-lo en aquest present 2020.

El programa del campus va ser distribuït bàsicament en dos dies, dissabte i diumenge, a banda  de la recepció i benvinguda de divendres a tots els participants als quals se'ls va fer entrega d'un "pack tricampus". El sopar, juntament amb el gran ambient que regnava i els nervis per passar la primera nit fora de casa, van precedir a l'hora d'anar a dormir.

Ja el dissabte, després de matinar, un bon esmorzar va donar pas a una dura i llarga matinal d'entrenament de les tres disciplines de que consta el triatló, dividint això si el grup en dos equips segons l'edat i el nivell. A la tarda, després d'un merescut bany a la piscina i un apetitós dinar, van gaudir de diverses activitats aquàtiques com la banana, el caiac o el pàdel surf.

Propers a el capvespre, un nutritiu berenar va aixecar els ànims mentre assistien amb interès a una projecció de vídeos de triatló. El sopar i una passejada nocturna sota el cel estrellat van posar el punt i final a una intensa jornada de dissabte.

Finalment, el diumenge va tenir lloc el primer triatló social infantil La Torre de Rialb. Un triatló dissenyat per a l'ocasió en què es van divertir de valent. El fermall d'or a el cap de setmana el va posar la fideuà i els gelats amb què La Torre de Rialb ens va sorprendre i que algunes famílies van poder compartir amb les i els triatletes de Calafell.

Sense cap dubte, va ser un cap de setmana que va deixar empremta en tots els participants i que ja des de l'escola esportiva es pensa en tornar a repetir.

El Tricampus Infantil comptava amb el suport de la Federació Catalana de Triatló, la Regidora d'Esports de l'Ajuntament de Calafell, el Centre Esportiu Vilarenc Aqua així com la inestimable col·laboració de la botiga de triatló Esportíssim de Barcelona, Head neoprens, Victory Endurance nutrició esportiva i l’Òptica Lambea del Vendrell.

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No