El CE Vendrell no es classifica als quarts de final de la Lliga Catalana

CE Vendrell - CE Noia. Eix

El divendres 28 d'agost, a Torrelavit, es va disputar el partit de tornada dels vuitens de final de l'Hoquei Lliga Catalana - Frit Ravich,
entre el CE Noia i el CE Vendrell, que va finalitzar amb el resultat de 6 a 3. El global va quedar amb un 9 a 6 favorable al Noia, equip que es va classificar als quarts de final.

Va ser el Vendrell qui va marcar primer amb un gol de Roc Llisa al minut 4. Però pocs minuts després el Noia li va donar la volta al marcador amb gols d'Aleix Esteller, al minut 7, i d'Adrià Ballart i de Xavi Costa, al minut 10. Al minut 12, Gerard Miquel va fer el 3 a 2, resultat amb el qual es va arribar al descans i que mantenia encara l'eliminatòria ajustada.

Però a la segona part el Noia es va posar amb un 6 a 2 amb gols d'Aleix Esteller, al minut 29; de Roc Pujadas de falta directa, al
minut 30, i de Jordi Ferrer aprofitant el rebot d'una falta directa, al minut 35. Aquest resultat complicava l'eliminatòria al Vendrell, però l'equip dirigit per Delriu no es va rendir i va continuar lluitant, però només va poder aconseguir fer un gol, obra de Gerard Miquel al minut 37, i amb el 6 a 3 es va arribar al final del partit.

Ara, fora de la Lliga Catalana, toca seguir treballant la pretemporada perquè l'equip arribi el màxim de preparat a l'inici del retorn a l'OK Lliga. En aquest sentit, el dijous 3 de setembre hi ha programat un amistós amb el Calafell, un derbi comarcal de pretemporada.