Tennis Taula

Edgar Mataró concentrat amb l’equip nacional

Redacció Vilanova i la Geltrú 01-09-2020 9:46 Lectures 1001
Edgar Mataró a la concentració a Priego de Córdoba. Eix

Edgar Mataró a la concentració a Priego de Córdoba. Eix

La setmana passada el palista vilanoví Edgar Mataró, en la actualitat jugador de Club Esportiu Tennis Taula Esparreguera, ha estat en una concentració a Priego de Córdoba com integrant de l’equip promeses paralímpiques en una iniciativa conjunta de la Real Real Federación Española de Tenis de Mesa i el Comité Paralímpico Español.

La present concentració duta a terme al Centre d’Alt Rendiment de Córdoba del 24 al 30 d’agost, va ésser destinada a la tecnificació de les promeses paralímpiques peu, on complint totes les mesures sanitàries necessàries pel COVID-19, amb prova PCR inclosa amb resultat negatiu 48 hores abans del desplaçament, els cinc joves seleccionats espanyols amb projecció de futur varen participar en una setmana complerta d’entrenaments.

Els cinc integrants de l’equip promeses paralímpiques peu han estat: l’extremeny Marlon López, el valencià Pablo Romero, el basc Ander Cepas i els catalans Ricard Sabio i Edgar Mataró.

El tècnic responsable del grup de tecnificació peu ha estat per aquesta concentració Jose Luis Machado, tècnic de l’Equip Paralímpic Espanyol, així com la psicòloga Jara Álvarez i la nutricionista Antonella Cariolo  que han impartit sessions individuals per a cada jugador en base a les necessitats particulars.
Setmana intensa d’entrenament en totes les àrees que tenen relació directa amb l’esport dalt nivell: tècnic/físic, psicologia i nutrició a fi de preparar les competicions de la encara no definida temporada 2020-2021.

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No