Bàsquet

El Bàsquet Samà Vilanova inicia els entrenaments

La pretemporada comença marcada pels protocols de prevenció pel Coronavirus

Primers entrenaments del CB Samà. Eix

Primers entrenaments del CB Samà. Eix

El Club Bàsquet Samà ha començat aquesta setmana els entrenaments de la temporada 2020-2021. Els jugadors i les jugadores, amb els seus respectius entrenadors i entrenadores, ha iniciat la preparació pel nou curs incorporant totes les mesures de seguretat i prevenció en relació amb la Covid-19.

Les noves rutines inclouen mesures d’higiene i protecció tant abans de les sessions, com durant els entrenaments i al finalitzar-los. Seguint els protocols establerts per a l’ús de les instal·lacions esportives municipals, l’entrada al pavelló l’ha de fer tot l’equip a l’hora, després de la presa de temperatura. Cada jugador/a ha de portar el seu propi gel hidroalcohòlic i l’ampolla d’aigua, que no pot compartir, així com la seva estoreta per fer exercicis a terra.

Una altra mesura que s’aplica en aquesta nova temporada és el canvi de calçat. Els jugadors i les jugadores han de canviar-se les sabates abans d’entrar a la pista, perquè no es pot accedir al parquet amb el mateix calçat que s’utilitza al carrer.

Les entrades i sortides del pavelló també estan regulades, per tal d’evitar la coincidència de diferents equips. Els grups accedeixen a la instal·lació de manera escalonada, deixant un mínim de 5 minuts entre la sortida i l’accés d’un equip i un altre.

La normativa marca que, temporalment no es poden utilitzar els vestuaris i tampoc es permet l’accés a familiars ni acompanyants durant els entrenaments.

Si un membre del club, sigui treballador/a o jugador/a, supera els 37’ 3º a la presa de temperatura, es posarà en marxa el protocol de cas possible de contagi.

El Bàsquet Samà compta enguany amb 30 equips repartits per totes les categories catalanes de bàsquet. El Samà Femení “A”, entrenat per Rubén Tenor, disposarà d’11 jugadores per poder lluitar a Primera Catalana i poder assolir l’ascens a Copa Catalunya.

D’altra banda, el Samà Masculí “A”, amb 11 jugadors liderats per Joan Pozo, competiran a Primera Catalana per aconseguir l’ascens a Copa Catalunya.

Durant les pròximes setmanes caldrà veure els protocols que estableixi la Federació Catalana de Bàsquet a l’hora de jugar partits. El Samà preveu la disputa de diversos partits amistosos abans de l’inici de les competicions, el mes d’octubre.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!