Festa Major 2020

La 22a edició de la Cursa Popular Solidària de Canyelles s'ajorna fins al 2021

Estava prevista per al dissabte 12 de setembre en el marc de la Festa Major Petita de Sant Nicolau

Redacció Canyelles 09-09-2020 12:05 Lectures 2038
La 22a edició de la Cursa Popular Solidària de Canyelles s'ajorna fins al 2021. Ajuntament de Canyelles

La 22a edició de la Cursa Popular Solidària de Canyelles s'ajorna fins al 2021. Ajuntament de Canyelles

La cursa popular solidària és una de les convocatòries esportives de referència al municipi i aplega en cada edició una nombrosa participació. Això no obstant, la situació actual i les indicacions de les autoritats sanitàries no permeten organitzar aquest esdeveniment per prevenir contagis, cosa que ha obligat a traslladar la cursa a l'any que ve.

Totes  les curses i esdeveniments esportius del calendari més proper s’han ajornat o suspès, davant la prohibició de les autoritats sanitàries d'autoritzar esdeveniments que suposin gran concentració de persones.  Aquest ha estat un dels motius de l’ajornament d’aquest esdeveniment.

El Club Atletisme i l’Ajuntament de Canyelles lamenten l’ajornament en el calendari anual d’un esdeveniment esportiu que aplega centenars de corredors i corredores d’arreu del territori, però la situació actual no permet garantir un bon desenvolupament en l’àmbit de seguretat per a l’organització i persones participants d’aquesta edició. És per aquest motiu que l’entitat i l’Ajuntament s’emplacen a treballar per a l’edició 2021 d’aquest esdeveniment esportiu.

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No