Festa Major 2020

La 22a edició de la Cursa Popular Solidària de Canyelles s'ajorna fins al 2021

Estava prevista per al dissabte 12 de setembre en el marc de la Festa Major Petita de Sant Nicolau

Redacció Canyelles 09-09-2020 12:05 Lectures 2625
La 22a edició de la Cursa Popular Solidària de Canyelles s'ajorna fins al 2021. Ajuntament de Canyelles

La 22a edició de la Cursa Popular Solidària de Canyelles s'ajorna fins al 2021. Ajuntament de Canyelles

La cursa popular solidària és una de les convocatòries esportives de referència al municipi i aplega en cada edició una nombrosa participació. Això no obstant, la situació actual i les indicacions de les autoritats sanitàries no permeten organitzar aquest esdeveniment per prevenir contagis, cosa que ha obligat a traslladar la cursa a l'any que ve.

Totes  les curses i esdeveniments esportius del calendari més proper s’han ajornat o suspès, davant la prohibició de les autoritats sanitàries d'autoritzar esdeveniments que suposin gran concentració de persones.  Aquest ha estat un dels motius de l’ajornament d’aquest esdeveniment.

El Club Atletisme i l’Ajuntament de Canyelles lamenten l’ajornament en el calendari anual d’un esdeveniment esportiu que aplega centenars de corredors i corredores d’arreu del territori, però la situació actual no permet garantir un bon desenvolupament en l’àmbit de seguretat per a l’organització i persones participants d’aquesta edició. És per aquest motiu que l’entitat i l’Ajuntament s’emplacen a treballar per a l’edició 2021 d’aquest esdeveniment esportiu.

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No