Cursa

Es fa oficial la suspensió de la Cursa 5k l'Arboç prevista pel proper 4 d’octubre

Redacció L'Arboç 16-09-2020 9:37 Lectures 843
Suspensió de la Cursa 5k l'Arboç. Aj. de l’Arboç

Suspensió de la Cursa 5k l'Arboç. Aj. de l’Arboç

Es fa oficial una nova suspensió d’un acte esportiu a causa de la pandèmia causada pel Coronavirus. La Cursa 5k l’Arboç amb totes les seves modalitats: la cursa i marxa 5k i la Kids Run colors familiar d’1k que s’havien de córrer el proper 4 d’octubre no es podran celebrar per no poder garantir la seguretat ni dels participants, del públic ni tampoc dels voluntaris i organitzadors.

Des de la Regidoria d’esports, conjuntament amb el Club Esportiu l’Arboç han pres aquesta decisió per responsabilitat, desestimant la possibilitat de realitzar la cursa limitant la participació perquè desvirtuaria l’essència d’aquesta cursa eminentment popular i que cada any ha comptat amb més participació. Amb tot, des de l’organització han assegurat que tornaran la propera edició quan la pandèmia ja sigui història per poder gaudir d‘una jornada esportiva i saludable amb la família i ajudar a la lluita contra el càncer. Recordem que els diners resultants de les inscripcions es destinaven a aquesta causa.

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No