Pretemporada de l’UE Sitges A

Aquest Sitges genera bones sensacions

L’equip sitgetà suma dues victòries i una derrota en el tres partits jugats de preparació

UE Sitges- FC Martinenc. Eix

UE Sitges 3 – FC Martinenc 2
Primera Catalana

Merescuda victòria davant tot un Primera Catalana, el Martinenc, del primer equip del Sitges en el tercer partit de preparació jugat aquest darrer divendres al Municipal d’Aiguadolç. L’equip  de Manel Rodríguez realitzant una pressió alta va saber descol·locar a un Martinenc que va tenir moltes dificultats en la seva circulació de pilota.

Dos gols en els set primers minuts de l’equip sitgetà aconseguits per Dídac al minut 4 i Martí al minut 7 en dues pilotes pispades al mig del camp posava el partit prou còmode per un Sitges que va poder en tot moment amb un Martinenc que va anar a remolc en tota la primera meitat.

Va reaccionar l’equip barceloní als primers compassos de la represa amb gols al minuts 54 i 55 que posaven l’empat a dos gols, després és cert que el Sitges tornava a treure la son de les orelles tornant a portar la possessió així com el control del matx, al minut 65 amb un gol de traca de falta de Sacris posava per davant de nou a un Sitges que va poder ampliar el marcador en el tram final després de jugar un molt bon partit davant un Martinenc que va voler però no va poder.

Per aquet encontre els tècnics contaven amb aquets jugadors, a la primera part: Jordi Fernàndez, Alex Laguna, Cubedo, Álvaro Montesinos, Dídac, Cèsar, Victor Morillas, Geri, Mori i Martí. Així com a la segona parta amb Jordi Fernàndez, Jorge, Manu, Fèlix, Fede, Cardiel, Sacris, Geri, Marc Prat, Mori i Over.

Els propers partits

L’equip ha jugat tres partits de preparació, perdent a Ribes per 2 a 1, guanyant per 2-0 al Prat B per fer-ho de nou per 3 a 2 amb el Martinenc.

Encara li queden per jugar al Sitges A tres partits de preparació, el que jugarà aquest dissabte al camp del Sporting Gavà i el diumenge al camp del Alt. Vilanova, per jugar el darrer al Municipal  d’Aiguadolç el dimecres dia 30 al punt de les 20 hores en un altre edició del Memorial Antoni Garcia Munté davant tot un Igualada de tercera divisió.