Equipaments

Comencen les obres de remodelació del pavelló de l'Ateneu de Sant Sadurní d'Anoia

La durada prevista és d´uns quatre mesos i es tancarà l'accés al recinte i a la zona d´aparcament

Redacció Sant Sadurní d'Anoia 21-09-2020 13:19 Lectures 1827
Comencen les obres de remodelació del pavelló de l'Ateneu de Sant Sadurní d'Anoia. Ajt Sant Sadurní d'Anoia

Comencen les obres de remodelació del pavelló de l'Ateneu de Sant Sadurní d'Anoia. Ajt Sant Sadurní d'Anoia

Aquest mes de setembre s´han posat en marxa les obres de remodelació i condicionament del pavelló de l'Ateneu, per tal de dotar a la instal.lacions de les mesures de seguretat i protecció contra incendis, donant així compliment a les disposicions i normatives legals per continuar celebrant-hi activitats i la pràctica esportiva.

L'actuació compta amb un pressupost de licitació de gairebé 550.000 euros i una previsió d'execució que ronda els quatre mesos. Durant aquest període es tancarà l'accés al recinte, incloent el pavelló i la zona d´aparcament. Aquesta circumstància ha provocat que el club esportiu Noia Freixenet hagi hagut de desplaçar la seva activitat i competicions a d'altres instal.lacions de municipis veïns.

L'actuació al pavelló de l'Ateneu preveu el reforç de l'estructura, la retirada de tots els components d'amiant i la substitució de l'actual coberta de fibrociment. També s'incorporarà la ignifugació de l'estructura de coberta i s'instal·larà un sistema de detecció, alarma i prevenció d'incendis, amb controls de fums i mecanismes a les portes d´emergència. L'obra també preveu millores en l´àmbit de l'eficiència energètica i de qualitat ambiental, com la instal.lació  de lluernaris per aportar més llum natural a l'interior del pavelló

Aquest estiu l'assemblea de socis de l'Ateneu va aprovar la cessió d'ús a l'Ajuntament de Sant Sadurní per un període de 51 anys, un acord que ha permès destinar una subvenció de la Diputació a aquest arranjament del pavelló, tan necessari per garantir la continuïtat i viabilitat de la instal.lació.

En una segona fase d'obres es milloraran d'altres aspectes com l'accessibilitat, que permetran recuperar el pavelló com a espai per a la celebració d'activitats socials i culturals.

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No