L’equip de Dani Pujol ha anat de menys a més

El Sitges B porta jugats 4 partits de pretemporada amb dues derrotes i dues victòries

L’equip de Dani Pujol ha anat de menys a més. UE Sitges B

CF Cunit 0 – UE Sitges B  6

Segona victòria de la pretemporada del Sitges B en aquest cas golejant al Cunit a domicili en un partit en la que superioritat sitgetana fou la tònica davant d’un Cunit que se li va fer gran tot i la seva voluntat depositada amb l’objectiu de no sortir amb un marcador encara molt més ampli.

Dani Pujol que en aquesta nova prova de pretemporada per fi contava pràcticament amb tots els seu efectius plantejava el partit buscant els seus diferents moviments amb la intenció d’anar treient conclusions a pocs dies de l’inici del campionat.

Els gols

Començava el festival golejador l’equip sitgetà al primer quart de hora amb diana de Gerard que posava el 0-1, fent justícia al domini total que estava exercint l’equip posant el 0-2 al minut 40 arribant al descans amb aquest marcador. Seguint amb la mateixa tònica en el seu joc el Sitges B, al minut 53 Bruno posava el 0-3, fent el 0-4 Navarro al minut 72, Grosman posava el 0-5 i al 77 fent el definitiu 0-6 Midcley al 86.

Per aquest partit el tècnic va treure aquest 11 inicial: Ivan Vendrell, Enric Bono, Gerard, Adam, Rafa Gracia, Marc Martínez, Dani Midcley, Josep Sánchez, Guillem Garcia, Nico i Over.

També jugaven Albert Llacuna, Albert Garcia, Guille Cusselles, Raul Barneda, Pau, Bruno Sistiaga, Marc Navarro i Cristian.

L’equip ha jugat quatre partits de preparació, dos al municipal d’Aiguadolç, el Sitges B 1- Bisbalenca 3, Sitges B 2 -Joventut Prat juvenil 3, mentre que a camp contrari jugava contra el Sant Jaume dels Domenys 1 - Sitges B 2 i el Cunit 0 - Sitges B 6.

El darrer de preparació de l’equip al Municipal d’Aiguadolç es jugarà davant el Vendrell a les 19 hores.