Bàsquet Sitges-La Guixeta 69 - CB Parets 70

Àngel 10; Valerio 1; Oriol 19; Fer  6; Noel  3; Bustos 2; Aleix 2; Jordi; Nacho 10; Omar 16.

Entrenador: Balta i Núria    Delegat: Pep Camprubi

Parcials :  15-7    25-14    16-21    13-28

L'equip sènior del Basquet Sitges-La Guixeta, es presentava a Pins Vens en una nova edició del memorial en homenatge a Joan Manel Llopis. El rival el CB Parets, un equip de la mateixa categoria (2ª catalana) que l'assolida la temporada passada pels sitgetans.

El Basquet Sitges-la Guixeta, (amb la baixa d'última hora del seu entrenador Balta Molina) i que amb el retorn després d'un any fora del club, de Nacho Velasco i Omar Tiam, millora sense cap dubte el nivell d'una plantilla que l'any passat ja va demostrar tenir molt bon bàsquet a les seves mans, començava el partit amb bones sensacions, ràpides transicions i una bona defensa, i tot i no disposar d'un encert massa alt en el tir, tancava el 1er quart amb +8 al marcador (15-7). El segon, van ser el dels millors minuts de joc de l'equip sitgetà, que amb 25 punts anotats en aquest període, arribava a la mitja part amb un 40-21, que semblava força definitiu per deixar el trofeu d'aquest memorial a les vitrines del club.

Però si hi ha una cosa que fa del bàsquet un esport emocionant i apassionant, és que diferències al marcador que poden semblar determinants, es poden capgirar de forma inesperada. El canvi a una defensa zonal que el CB Parets va plantejar durant tota la segona part, el Basquet Sitges-la Guixeta no la va saber atacar en cap moment. A la falta de transicions ràpides, que facilitaven la defensa vallesana, se li sumava una manca d'encert en el tir exterior (1 de 7 en tir de 3) que va fer canviar la dinàmica del partit de forma definitiva.

Començava el darrer període encara amb un important avantatge de +14, però arrossegant les males sensacions del tercer quart, que es van agreujar encara més amb una baixada d'intensitat defensiva que permetia -al no tancar el rebot defensiu-, segones i terceres opcions que l'equip vermell no desaprofitava. Cal destacar la gran actuació de Lamar, jugador  nord-americà visitant, que va fer tot un recital de bàsquet i d'encert en el tir exterior, i que va permetre amb dos triples consecutius empatar el partit a 68 a falta de 1:06. En el darrer minut del partit, un tir lliure fallat per part local i un tir de 2 a falta de 26" posava per endavant al CB Parets (69-70), resultat que va acabant sent el definitiu, tot i disposar el Sitges d'una darrera possessió, que l'equip no va saber aprofitar.

Un primer partit amistós amb dues cares, molt típic dels partits de pretemporada, i que serveix per seguir posant a punt l'equip, just quan falta un sol mes per iniciar la competició oficial.

Sènior B - Masculí

Bàsquet Sitges 82 - CB Roquetes 66

Trinchan, Nogales, Romero, Villar, Sánchez, Caverdós, Piñero, Porras, Marimón, Emde, Baig, Vicente, Almirall, Milà i Ibáñez.

Entrenador: Galdric Bover

Primera prova de pretemporada, Memorial Llopis, disputada pel Sènior B. El partit va seguir la tònica d’aquestes ocasions. Poc encert i falta de ritme per part dels dos equips, molt anàrquics, també amb moltes rotacions i sense trobar gaire oposició a l’hora de llançar a cistella. No va ser fins a la segona part que es va trencar la igualtat en el marcador, en part també pel major fons d’armari sitgetà. Segurament en l’últim període va ser on l’equip va defensar millor i va moure més la pilota buscant les millors opcions. Debut amb victòria i amb un camí encara llarg de treball per recórrer.

Sots 21masculí-preferent

Bàsquet Sitges 68 - SESE 76

Primer partit de pretemporada després de gairebé sis mesos d'inactivitat, pel covid19 i primer partit en nova categoria, sots21 preferent.

El Basquet Sitges s'enfrontava en el memorial Llopis contra el Sese de Barcelona. Va ser un partit en el qual els dos primers quarts va dominar el Basquet Sitges i en els dos següents el SESE, emportant-se la victòria en el memorial.
És el primer partit on l'equip ha de canviar el xip de la temporada passada.
Destacar l'actuació dels dos nous jugadors, Iván Ramírez i Gerard Franco.

27 edició Memorial Conesa (femení)

Sènior femení

Bàsquet Sitges – La Oca 36 - C.B. Cubelles 54
Les noies del sènior s’enfrontaven al Cubelles, un equip consolidat en la Segona Catalana.
L'inici va estar força iguala, un bon encert en el tir de les nostres noies les mantenia dins el partit. Però poc a poc les cubellenques van anar marcant el ritme del partit i marxaven en el marcador. Obrien una escletxa que ja no era possible reduir.
Tot i el resultat el nou equip sènior femení va donar molt bones sensacions

Sots 21femení

Bàsquet Sitges – La Oca 61 - Bàsquet Pia Igualada 35

Primer partit amistós de la temporada contra un equip Sots25, primera victòria.

Després de una primera part igualada, on els 2 equips van fallar molt i on vam patir molt amb els rebots, vam aconseguir arribar al descans 5 amunt.

A la segona part es van veure millores, sobretot en aspectes defensius, on nomes vam encaixar 14 punts.

Destacar el bon partit d'Ines i Xenia amb 17 i 14 punts respectivament. Tot i la victoria, encara queda molt en el que millorar.