Tennis taula

Edgar Mataró campió del torneig Clubi Cup Adaptat de Sabadell

Redacció Vilanova i la Geltrú 28-09-2020 15:46 Lectures 723
Edgar Mataró campió del torneig Clubi Cup Adaptat de Sabadell. Eix

Edgar Mataró campió del torneig Clubi Cup Adaptat de Sabadell. Eix

El palista vilanoví Edgar Mataró, actualment al CETT Esparreguera, ha disputat a Sabadell aquest diumenge 27 de setembre el primer torneig rellevant pel tennis taula adaptat, després dels presents condicionants pel COVID-19, celebrat a les instal·lacions del Club Natació Sabadell.

El torneig contava amb una important participació de jugadors catalans i aragonesos, on el jugador vilanoví arribava com a clar aspirant a la victòria després del retorn de la concentració amb l’equip nacional paralímpic al Centre d’Alt Rendiment de Córdoba.

Així partint com a cap de grup, i amb un joc sòlid, aconseguia guanyar tots els partits d’aquest i passava com a primer de grup al quadre final.

En els quarts de final s’enfrontava a Luis Rodrigo del Publimax Cai Santiago. El partit començà de forma inesperada amb uns punts inicials pel jugador  aragonès, però a mitjans del primer set l’Edgar ja havia igualat el marcador i passat a liderar el partit amb un joc molt tècnic, el qual fou decisiu per la rotunda victòria per 3-0 a la fi.

En les semifinals s’enfrontava a un jugador que aquesta temporada ja ha participat en una concentració nacional de promeses paralímpiques, Ivan García del CTT Olesa, amb un nivell de joc ascendent. El jugador vilanoví mostrà una gran concentració, que conjuntament amb un superior nivell tècnic el conduïa a una inapel·lable victòria per 3-0.

S’arribava a una final teòrica amb els dos caps de grups, l’Edgar i l’experimentat i sempre complicat rival, en Joaquim Azcon del CTT Cardedeu. El palista del CETT Esparreguera amb un potent joc ofensiu demostrava la seva condició de favorit i s’imposava per un implacable 3-0 a la final, i per tant el vilanoví concloïa com a campió del torneig.

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No